Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 35 ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ - ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Η ECTASIS DEVELOPMENT ΤΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Η "ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ" ΤΟΥ ΔΟΥΖΕΝΗ

Όσοι ξέρουν λένε ότι εδώ βρίσκεται ο πυρήνας .... του καργαριστερού άγχους που τους βγαίνει .... σε φασισμό και διώξεις εναντίον μας. Στο ΔΟΥΖΕΝΗ!

Αύριο ξεκινάει η δίκη για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ανάμεσα σα τεράστια θαλασσοδάνεια που ερευνώνται τα εκατομμύρια που πήρε η ECTASIS DEVELOPMENT που αγόρασε το ΔΟΥΖΕΝΗ και για τα χρέη της οποίας το ακίνητο έχει κατασχεθεί.

Ο δήμος Χαλανδρίου - για κάποιο ανεξήγητο προς το παρόν λόγο -  αφού άφησε να παρέλθει το 18μηνο της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ - δεν επανεπιβάλλει απαλλοτρίωση.

ΓΙΑΤΙ;

ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΖΕΝΗ;;;

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΖΕΝΗ

Η πάλαι ποτέ κραταιά Ektasis και η οικογένεια Ευθυμίου

Μέσω Κύπρου, Βρετανικών Παρθένων Νήσων και άλλων εξωτικών προορισμών η οικογένεια Ευθυμίου, που έλεγχε την κάποτε κραταιά εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Ektasis Development (που επίσης χρεοκόπησε λίγους μήνες αργότερα), έλαβε από το Τ.Τ. τρία ομολογιακά δάνεια, συνολικά περί τα 92 εκατ. ευρώ. Τα δάνεια χορηγήθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2009. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, «από το δάνειο ύψους 51 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Ektasis Development, τον Απρίλιο του 2009, ποσό 39,16 εκατ. ευρώ δόθηκε προς εξόφληση παλαιότερου δανείου στην Τράπεζα Πειραιώς, ενώ ποσό 11 εκατ. ευρώ, το οποίο είχε δοθεί ως κεφάλαιο κίνησης, οδηγήθηκε σε λογαριασμό που τηρούσε η εταιρεία στην Τράπεζα Πειραιώς και από εκεί ποσό 3 εκατ. ευρώ στάλθηκε με έμβασμα σε λογαριασμό της εταιρείας στην Κύπρο, ποσό 4 εκατ. ευρώ τοποθετήθηκε σε προθεσμιακή κατάθεση και ποσό 4 εκατ. ευρώ αναλήφθηκε κυρίως με επιταγές».
Η Ektasis κατέρρευσε λίγους μήνες μετά την ανάληψη του δανείου, αλλά στην εισαγγελική πρόταση αναφέρονται παραδείγματα που δείχνουν πως οι βασικοί μέτοχοι κατάφεραν να αποσπάσουν περιουσιακά στοιχεία της. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως μέσω του δικτύου των υπεράκτιων εταιρειών συνδέονται μεταξύ τους οι δανειοδοτούμενοι του Τ.Τ.
Η Ektasis είχε στην ιδιοκτησία της τέσσερα αγροτεμάχια, στη θέση Άνω Λάρσο στο Λιβάδι Παρνασσού Αράχοβας. Δύο μήνες πριν από το δάνειο των 51 εκατ. ευρώ, στις 3/2/2009, τα ως άνω αγροτεμάχια μεταβιβάζονται από την Ektasis και τους Ευάγγελο και Χρήστο Ευθυμίου στην εταιρεία, Oblong Α.Ε., συμφερόντων Αγαθής Χαραλαμπάκη (αδελφής της Μαγδαληνής Ευθυμίου) και Γεωργίου Χαραλαμπάκη (συζύγου της Γεωργίας Καρυοφύλλη, δικηγόρου του Παναγιώτη Ευθυμίου).
Στις 9/3/2009, τα ως άνω αγροτεμάχια μεταβιβάζονται στη Thompron ΕΠΕ, η οποία εμφανίζει την ίδια διεύθυνση, Βουκουρεστίου αρ. 15, Αθήνα, με τις εταιρείες συμφερόντων Παναγιώτη Ευθυμίου, Aspen & Almond, με διαχειριστή τον Νικόλαο Χάμψα, άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Ευθυμίου. H  Thompron ΕΠΕ με τη σειρά της ανήκει στις α. PRONAL Κύπρου και β. THOMENAGO MARKETING LTD Κύπρου, ενώ πραγματικοί δικαιούχοι της THOMENAGO MARKETING LTD είναι οι Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα.


http://www.euro2day.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *