Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΓΙΑΤΙ ..... ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΡΕΫ ....


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 14η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Επανακαθορισμός του τιμήματος αγοράς, το οποίο θα προσφέρει ο Δήμος στα πλαίσια της συμμετοχής του στην ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία που διενεργεί το ΤΑΙΠΕΔ για την αγορά ακινήτου (ΧΕΥ 9).

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για πιλοτική εφαρμογή της συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.

3. Καθορισμός συντελεστών φόρων ηλεκτροδοτούμενων χώρων (Φ.Η.Χ.) για το οικονομικό έτος 2017.

4. Καθορισμός των τελών Κοιμητηρίου του Δήμου για το οικονομικό έτος 2017.

5. Καθορισμός τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το οικονομικό έτος 2017.

6. Καθορισμός τελών κοινοχρήστων χώρων των οποίων παραχωρείται η χρήση, για το οικονομικό έτος 2017.

7. Καθορισμός τελών διαφήμισης για το οικονομικό έτος 2017.

8. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες λειτουργίας Δημοτικού Χοροδιδασκαλείου.

9. Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Γ΄ τριμήνου 2016 του Δήμου.

10. Λήψη απόφασης για το άνοιγμα δύο νέων τραπεζικών λογαριασμών εξυπηρέτησης των P.O.S. της Eurobank και ορισμός υπογραφόντων σύμβασης συνεργασίας αποδοχής καρτών (POS).

11. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

12. Έγκριση πρακτικών επίλυσης φορολογικών διαφορών.

13. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού 1.220,00 € εις βάρος του Κ.Α. 00.6442 με τίτλο: «Διοργάνωση συνεδρίων – συναντήσεων – διαλέξεων» για τη διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας του Δήμου Χαλανδρίου.

14. Έγκριση σκοπιμότητας και πίστωσης για την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

15. Έγκριση σκοπιμότητας και πίστωσης για την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου.

16. Έγκριση σκοπιμότητας και πίστωσης για την υποστήριξη της θεατρικής παράστασης των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου.

17. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

18. Μετάθεση του χρόνου παράδοσης της προμήθειας και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ν. Πέρκιζας.

19. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου εργασίας και λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλανδρίου για το έτος 2017.

20. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας των τμημάτων της Δ/νσης Πολιτισμού και Αετουπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου.

21. Καθιέρωση ωραρίου εργασίας για τους σχολικούς φύλακες και τις σχολικές καθαρίστριες για το έτος 2017.

22. Λήψη απόφασης για διευρυμένο ωράριο εργασίας των υπαλλήλων του τμήματος τεχνικών συνεργείων και αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας.

23. Έγκριση παραχώρησης ενός απορριμματοφόρου και διάθεση 100 μεταλλικών κάδων στο Δήμο Περάματος.

24. Αποδοχή δωρεάν παραχώρησης χρήσης οχήματος της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΦΛΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ».

25. Μεταφορά της λαϊκής αγοράς του Κεντρικού Χαλανδρίου (Γ΄ Λαϊκή Αγορά Αθηνών).

26. Σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας με το Δήμο Αγίας Παρασκευής για την παροχή υποστήριξης σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ν. 3852/2010.

27. Παραλαβή της μελέτης «ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» (Κ.Α. 30.7412.16).

28. Έγκριση 1ου ΑΠΕ (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) και του 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. (Πρωτοκόλλου Κανονισμού Νέων Τιμών Μονάδων Εργασιών) του έργου: «Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης και εξωτερικών διακλαδώσεων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χαλανδρίου, Α.Μ. 7/16.

29. Έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου «Έργα συντήρησης και επισκευών δημοτικών κτηρίων Δήμου Χαλανδρίου», Α.Μ. 10/15.

30. Παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης οχήματος στην κ. Παρασκευή Τριάντη, άτομο με ειδικές ανάγκες, έμπροσθεν της οικίας της επί της οδού Ηπείρου αρ. 27, στο Ο.Τ. 583, στο Δήμο Χαλανδρίου.

31. Άδεια κοπής επικίνδυνων δένδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου