Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 15η Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ψήφισμα καταδίκης των βιαιοπραγιών κατά του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.

2. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του Προγραμματισμού Προσλήψεων έκτακτου προσωπικού, έτους 2017.

3. Προγραμματισμός – αίτημα πρόσληψης για Π.Α.γ.Ο. περιόδου 2017-2018.

4. Παράταση συμμετοχής στο πρόγραμμα Στέγαση και Επανένταξη.

5. Έγκριση & διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού Ο.Ε. 2017.

6. Έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού 1.300,00 € σε βάρος του Κ.Α. 00.6443 με τίτλο: «Δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών ή τοπικών εορτών», για την πραγματοποίηση του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου.

7. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση τριών θεατρικών παραστάσεων στα ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου.

8. Έγκριση σκοπιμότητας και πίστωσης για την πραγματοποίηση αφηγηματικής παράστασης του έπους «Διγενής Ακρίτας».

9. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης με τίτλο ‘ΕΝΩΧ ΑΡΝΤΕΝ’.

10. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση παράστασης Θεάτρου Σκιών με τίτλο ‘Ο Καραγκιόζης αρματωλός’, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στην Παιδική Βιβλιοθήκη Χαλανδρίου.

11. Επιχορήγηση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων με ποσό 2.900,00 € για την διοργάνωση εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στο χώρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου.

12. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του αντιδημάρχου κ. Ε. Κουράση στην πόλη της Χαλκιδικής, για τη συμμετοχή του στο 14ο Πανελλήνιο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής με θέμα: «Προκλήσεις & Προοπτικές της Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης στην Κοινωνία του 21ου Αιώνα».

13. Μείωση ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από επιβολή τροφείων σε νήπιο του 4ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

14. Διαγραφή ή μη χρέους τροφείων σε νήπιο του 2ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

15. Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

16. Ορισμός Προέδρου για τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

17. Ορισμός υπαλλήλων για τη συγκρότηση της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης διαφορών και αμφισβητήσεων.

18. Αντικατάσταση μέλους της ‘‘Επιτροπής Παραλαβής προμηθειών γάλακτος στις εγκαταστάσεις του Δήμου στη διεύθυνση Λεωνιδίου 2, για το έτος 2017’’.

19. Έγκριση σκοπιμότητας και ανάγκη εκτέλεσης εργασιών: «Εργασίες ψεκασμών, μυοκτονίας – εντομοκτονίας, κλπ.», «Έξοδα απολύμανσης σχολικών συγκροτημάτων».

20. Έγκριση σκοπιμότητας για τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φυτών, δενδρυλλίων, κηπευτικού χώματος, βελτιωτικών εδάφους, πασσάλων, φυτοπαθολογικού υλικού, λιπασμάτων και υλικών άρδευσης και αυτόματου ποτίσματος.

21. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 61/2017 Απόφασης Δημάρχου.

22. Άδεια κοπής επικίνδυνων δένδρων.

23. Λήψη απόφασης περί αδυναμίας εκτέλεσης εργασίας από το προσωπικό του Δήμου και έγκριση για παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού γεωτρήσεων και συντριβανιών».

24. Λήψη απόφασης σχετικά με τη Β΄ Ανάρτηση του Γ΄ κεφαλαίου της υπό σύνταξη μελέτης Πράξης Εφαρμογής της Πολεοδομικής Ενότητας 16 στην περιοχή «Έθνος» του Δήμου Χαλανδρίου.

25. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Έργα επισκευής και καθαρισμός φρεατίων όμβριων υδάτων», Α.Μ. 9/2016.

26. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή τμήματος οδού Ηρώων Πολυτεχνείου», Α.Μ. 8/2015.

27. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: ‘Επισκευές – Κατασκευές πεζοδρομίων στο Δήμο Χαλανδρίου’, Α.Μ. 8/2014.

28. Παράταση εργολαβικής σύμβασης του έργου: «Επισκευές – κατασκευές πεζοδρομίων και εκριζώσεις στο Δήμο Χαλανδρίου», Α.Μ. 2/2015.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *