Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΒΑΠΟ Γ. Πατούλης πήρε τον δήμο Αμαρουσίου εκτός του ΣΒΑΠ στον οποίο πρόεδρος είναι ο Γιώργος Κουράσης, ο οποίος εκπροσωπεί στον Σύνδεσμο - σφραγίδα τον δήμο Χαλανδρίου με επιλογή του Συμεών - βεβαίως, βεβαίως.

Η απόφαση του δήμου Αμαρουσίου ελήφθη με εισήγηση της διοίκησης, κατά τη συνεδρίαση του Σώματος.
Την εισήγηση έκανε ο γραμματέας του Δήμου Γιώργος Διδασκάλου, τονίζοντας ότι για τα 27.000 ευρώ που δίνει ως ετήσια συνδρομή στον ΣΒΑΠ ο Δήμος δεν έχει ανάλογο όφελος από τις δράσεις του Συνδέσμου.

«Μηδαμινό έργο»

Άλλη διάσταση του σκεπτικού περί αποχώρησης από τον Σύνδεσμο έδωσε όμως λίγο αργότερα ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στις πρόσφατη εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου πρόεδρου και Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως είπε, «το Μαρούσι, ο μεγαλύτερος και πιο εύρωστος Δήμος-μέλος του ΣΒΑΠ ουδέποτε ειδοποιήθηκε για τον τόπο και τον χρόνο των αρχαιρεσιών, ούτε ρωτήθηκε αν επιθυμεί να συμμετάσχει στα διοικητικά του όργανα», για να προσθέσει: «Την ίδια στιγμή, με ελάχιστη ετήσια συνδρομή, μετέχουμε στον ΣΠΑΠ, το έργο του οποίου είναι πολλαπλάσιο για τις τοπικές κοινωνίες».

Ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους, ο δήμαρχος Αμαρουσίου έκανε λόγο για «πρακτικές κάποιων, που είναι απόμαχοι της αυτοδιοίκησης, είτε να μισθοδοτούνται είτε μέσα από κάποιο “αέριο”, είτε μέσα μέσα από κάποιους συνδέσμους που επιδοτούν οι Δήμοι, να βρίσκουν θέσεις εργασίας» και κατέληξε: «Και να το κάνουν, όμως, όταν το αποτέλεσμα είναι μηδέν, νομίζω ότι είναι ντροπή για την ίδια την αυτοδιοίκηση, κάθε ευρώ να διατίθεται χωρίς λόγο και να παραμένουμε εκεί».

Παρόν ψήφισε η παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) - του Λ. Μαγιάκη για να μην γίνει εντελώς ρόμπα ο σύντροφος Συμεών  ενώ υπέρ της πρότασης Πατούλη ψήφισαν όλες οι άλλες παρατάξεις του Δήμου Αμαρουσίου (!!!!!)

Σε ανακοίνωσή του ο Σ.Β.Α.Π.  κάνει λόγο για "ΑΤΟΠΗΜΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και προσωπικά του Δημάρχου του Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ"  που πήρε την απόφαση αποχώρησης στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να καλέσει τον Γ. Κουράση να εξηγήσει το έργο του.
(Σ.Σ.: Ο Πατούλης θα καλούσε τον Κουράση, να του ζητήσει την άδεια .... Τι λέτε ρε συνάδελφοι στον ΣΒΑΠ, πιωμένοι τα γράψατε αυτά;)

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ - ΒΕΒΑΙΩΣ - ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ - τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 - ΟΤΙ Ο ΣΒΑΠ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙ  ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΠΑΤΑ ΤΟ LINK ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ αν δεν θυμάσαι  Η ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ!!! ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

Πηγές της δικής μας ανάρτησης το ρεπορτάζ της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ και του aftodioikisi.gr για το θέμα.

ΥΓ: Για τους φίλους της ΝΔ στο Χαλάνδρι που δεν ανήκουν στην ομερτά της αυτοεξυπηρέτησης και έχουν πάθει ντουβρουτζά με την  έκδοση λιβανιστήρι του Συμεών που κυκλοφορεί και είναι πληρωμένη από τη Νέα Δημοκρατία έχω μια ερώτηση:

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;; 

ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ "ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ" και πάρουν άλλοι που δεν αυτοξυπηρετούνται τις καρέκλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *