Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΑΣΩ // ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑΣ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθροιστικής Κεφαλαλγίας, το ΙΑΣΩ προσφέρει κλινική εκτίμηση στο Κέντρο Κεφαλαλγίας, από ειδικά εκπαιδευμένους Νευροχειρουργούς, στην συμβολική τιμή των 25€.

Ο πονοκέφαλος και οι ημικρανίες προσβάλλουν περίπου το 12% του γενικού πληθυσμού με μεγάλο αντίκτυπο στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Στο ΙΑΣΩ αντιμετωπίζουμε οριστικά τον πονοκέφαλο με πρωτοποριακές τεχνικές.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6184195 από την Τρίτη 21 Μαρτίου έως την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Στο νέο πρωτοποριακό Κέντρο Κεφαλαλγίας του ΙΑΣΩ εφαρμόζεται η νέα μικροχειρουργική (με τη χρήση μικροσκοπίου) τεχνική αποσυμπίεσης του νεύρου που ευθύνεται για τον πονοκέφαλο, με εξαιρετικά αποτελέσματα πλήρους ή πολύ σημαντικής ανακούφισης σε επιλεγμένους ασθενείς. Η χειρουργική ομάδα απαρτίζεται από νευροχειρουργούς και κρανιογναθοπροσωπικό χειρουργό εκπαιδευμένους στις ΗΠΑ, με μεγάλη εμπειρία στο πεδίο της χειρουργικής αντιμετώπισης του πόνου και εφαρμόζει τα αμερικανικά πρότυπα περίθαλψης ακολουθώντας τις αυστηρές κατευθυντήριες συστάσεις της Αμερικανικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας (American Headache Society) καθώς και άλλα διεθνή πρωτόκολλα.

Η δυνατότητα οριστικής χειρουργικής θεραπείας της κεφαλαλγίας προσφέρεται επί του παρόντος σε πολύ λίγα κέντρα εκτός ΗΠΑ. Οι υποψήφιοι για χειρουργική αποσυμπίεση πάσχουν από χρόνια συμπτώματα και επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια από την ομάδα των ιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου