Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Το θέμα το είδα από ανάρτηση αναγνώστρια της Πλατείας στην σελίδα της στο φατσομπούκι παρόλο που αφορά άλλη μια ακόμα εμπνευσμένη δημοτική παρέμβαση του μέγα Γερολυμάτου,  στην καθημερινή μου διαδρομή, στην βόλτα της σκυλίτσας μου, δηλαδή θα έπρεπε να το είχα προσέξει μόνος μου αλλά δεν ...
Είναι στην Ακακιών, στο Πολύδροσο σχεδόν απέναντι από το μπάσκετ της Ακακιών (εκεί που ΄δεν βάζουν την δεύτερη μπασκέτα εδώ και κάτι χρόνια).

Ο Γερολυμάτος λοιπόν, αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και μέγας θεωρητικός της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ο άνθρωπος που μπορεί να μιλάει για δέκα συναπτά λεπτά για να αποδείξει την αξία της σιωπής,  έχει αναλάβει - ως γνωστόν - να περιορίσει την παντοκρατορία και την αυθαιρεσία του αυτοκινήτου εις το Σουλτανάτο.

Διότι - από τις θεωρίες της παρατάξεως του "πειράματος" της καργαριστεράς, σου λέει, ότι πρέπει να περιοριστεί το ΙΧ και να δοθεί προτεραιότητα στον πεζό - σου λέει.

Και πρέπει να κυνηγάμε τα ΙΧ που παρκάρουν και παράνομα, ως γνωστόν.
ΚΛΗΣΕΙΣ. ΕΙΣΡΑΞΕΙΣ ΝΑ 'ΧΟΥΜE, να μαζεύουμε λεφτά για το ΤΑΙΠΕΔ για να μας στηρίζουν.
(Σιγά μην φτιάξουμε πάρκινκ.)
ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΙ που θέλουν και ΙΧ!
Εμείς είμαστε με τους πεζούς, σου λέει ο Γερολυμάτος και ο Συμεών.

"Και ημείς, κύριοι,  που είμεθα πολύ στιβαρή διοίκηση δεν θα αφήνουμε τον καθένα να παρκάρει εκεί που εμποδίζει τον πεζό να περπατάει" ΣΟΥ ΛΕΕΙ.
(Εκτός αν είναι τραπεζοκάθισμα, αλλά αυτό είναι σε άλλη συζήτηση).

Θα εμποδίσουμε πάση θυσία την παράνομη στάθμευση ημείς. για να ξέρεις ότι αυτοί που ψηφίζεις δεν κάνουν εκπτώσεις, είναι φοβεροί και τρομεροί αποτελεσματικοί  εξουσιαστές, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΕ!

ΝΑ ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.

 

Το πεζοδρόμιο στην Ακακιών - δηλαδή σε ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΔΡΟΜΟ - που είναι όλο και όλο  δυόμιση πλάκες - 1,25 μέτρα πεζοδρόμιο!
Και από αυτές η μία, η πρώτη σειρά είναι σπασμένη, οπότε μένει μιάμιση ολόκληρη πλάκα, 70 εκατοστά πεζοδρόμιο για να περάσει πεζός.(Εγώ δεν χωράω, πρέπει να κάνω δίαιτα, αλλά δεν είμαστε εμείς οι χοντροί το θέμα).

ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ - ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, δια να δείξει την παρουσία του δήμου και την αποτελεσματικότητά του που αποτρέπει - σου λέει -  την παράνομη στάθμευση - σου λέει.
Μένουν 25 ολόκληρα εκατοστά πεζοδρόμιο για να περάσει ο πεζός που έχει - βεβαίως, βεβαίως - προτεραιότητα στο Χαλά Ντερέ!

Τι να συζητήσουμε τώρα για την μαμά με το καροτσάκι ή για τη νοικοκυρά με τα ψώνια.

Αφού η μαμά δεν περνάει ούτε ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ από εκεί αν δεν έχει νευρική ανορεξία!
Να μιλήσουμε για το καροτσάκι για να πουλήσουμε χαζοευαισθησία και εξυπνάδα ;;;

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΡΓΗΣΑΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου