Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΤΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ "ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ"Όπως ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο του ΠΑΚ Παναγιώτη Τζήμο, στις 25 Ιουλίου οι αθλητικοί παράγοντες του Κάτω Χαλανδρίου ρωτούσαν τους (.... εδώ βάλε ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΆ ....) "ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ" (κατά δήλωσή τους και ορισμό του Συμεών ) για τα αθλητικά θέματα του δήμου.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΡΑΝ, όπως θα δείτε.

Επαναλαμβάνουμε: Στις 25 Ιουλίου τους ρώτησαν: "Κανένα νέο για το Κλειστό Γυμναστήριο ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ υπάρχει κύριοι υπεύθυνοι για τα δημοτικά, (αν)αρμόδιοι  σύμβουλοι του δήμου Χαλανδρίου; Θα αδειοδοτηθεί;"

- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΩΤΕΡΟ", ήταν η απάντηση του (πάρα πολλά εισαγωγικά βάλε εδώ) "ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ" του δήμου, όπως μας ενημέρωσε ο Τζήμος.

Γέλαγαν και οι μπασκέτες μπαμπουίνο μου!

Γιατί μερικές μέρες πριν - στις 17 Ιουλίου - είχε συνεδριάσει η Επιτροπή καταλληλότητας!
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!

Και βέβαια η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠOΔΕΙΞΗ ότι στον δήμο Χαλανδρίου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ και θα ενημερωθούν σήμερα από την ΠΛΑΤΕΙΑ για ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ είναι ότι το γραφείο προπαγάνδας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Διότι μη μου πείτε ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να ξέroυν ότι ολοκληρώθηκε μια δύσκολη διαδικασία, σημαντική για το Κάτω Χαλάνδρι και τον Αθλητισμό της πόλης και τους έπιασε η σεμνότητα.

Αν το ξέραν θα γράφανε τρια μερόνυχτα δελτία τύπου και αναρτήσεις από το φατσμπούκι, το πουλί .... και θα έβγαζαν τρία έκτακτα φύλλα στις εφημερίδες (χρηματοδοτούμενες ιδιωτικές αλλά και δημοτικές) που βγάζουν.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!
Και θα το μάθουν σήμερα!

Οπότε περιμένετε τώρα τους πανηγυρισμούς, τα δελτία τύπου και τις πληρωμένες καταχωρήσεις.

ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ την ώρα που ο δήμος δεν παρευρέθηκε καν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Καταλληλότητας,

ΥΓ 1: Για να μην αδικήσουμε την τεχνική υπηρεσία και τον Γερολυμάτο να διευκρινίσουμε ότι εκείνοι είχαν κάνει την δουλειά τους, είχαν υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μηχανικών αλλά η παρακολούθηση του θέματος μετά την υποβολή φακέλου δεν ήταν δική τους δουλειά. Ήταν των "υπευθύνων" για τα αθλητικά. 
ΥΓ2: Περιμένουμε τα like και το κωλογλύψιμο των ΚΑΡΑΔΕΞΙΩΝ παραγόντων του Κάτω Χαλανδρίου  προς τον Συμεών μόλις την πέσει στον Τζήμο που ενημερώνει την ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ, ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ γιατί αλλιώς τα άλλα μέσα δεν γράφουν τίποτα, μην τους κόψουν το μπαξίσι αν αναλάβουν πρωτοβουλία. ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου