Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!


Θεωρώ πλέον χρέος μου ως δημόσιο πρόσωπο  (μπουχαχαχα) να τοποθετηθώ στο μεγάλο θέμα που απασχολεί την ελληνική (sic) κοινωνία που έχει περάσει προφανώς σε άλλα επίπεδα.

Θα ξεκινήσω με ένα ερώτημα το οποίο θα ήθελα ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ να μου απαντήσει ένας εξ όσων προσπαθούν να μας πείσουν ότι η διαχωριστιή γραμμή μεταξύ προοδευτικών και συντηρητικών είναι .... η αλλαγή φύλου!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ:

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (όχι και καλά τσης μοδός) ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ή ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;;;

Αν απαντήσουμε αυτό το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ όλα είναι απλά μετά με βάση την κοινή ΛΟΓΙΚΗ. Υπάρχει κανείς να μου το απαντήσει πριν συνεχίσω;;;;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ!

Διότι ΑΝ ΕΙΝΑΙ (όπως εγώ πιστεύω) ετεροφυλοφιλος - αφού θέλει να γίνει το αντίθετο φύλο από αυτό με το οποίο γουστάρει να πλαγιάζει - ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ που λέει ότι το θέμα είναι καθαρά ιατρικό και δεν είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

Ναι ή όχι;

Δηλαδή έχουμε έναν ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟ με λάθος όργανα;
ΣΩΣΤΑ;

Ο GUY ή η LESBIAN - που είναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟI - θέλουν να κάνουν ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ;;;;
ΟΧΙ!
ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ!

Ε λοιπόν ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ;;;;;;;

ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΝΟ;;;;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΔΩΡΕΑΝ!

ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ που δεν έχουν να του τα δώσουν.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου