Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Θεατρική ομάδα για παιδιά Δημοτικού σχολείου από την ΑΡΓΩ


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» οργανώνει θεατρική ομάδα για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Σκοπός είναι τα παιδιά να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τη θεατρική πράξη, να γνωρίσουν τις ειδικότητες του θεάτρου και τη διαδικασία παραγωγής μιας θεατρικής παράστασης, να κατανοήσουν τη λειτουργία του κειμένου ως θεατρικό εργαλείο, να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν και να γευτούν τη χαρά της δημιουργίας μέσα από την ομαδική δουλειά.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα γίνουν μαθήματα θεατρικού αυτοσχεδιασμού, ασκήσεις για την ανάπτυξη της αυτοσυγκέντρωσης, της σωματικής και φωνητικής έκφρασης και την καλλιέργεια της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Όλα αυτά σε ένα κλίμα παιχνιδιού, χαράς και διασκέδασης !

Οι μαθητές του εργαστηρίου, στο τέλος θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους με τη μορφή μιας θεατρικής παράστασης ή performance ανοιχτής για το κοινό.

Εμψυχώτρια της ομάδας είναι η Ιωάννα Μπακαλάκου, ηθοποιός και σκηνοθέτης με πείρα στο παιδικό θέατρο και το θεατρικό παιχνίδι.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ώρα 16.00, στα γραφεία του Συλλόγου (Σοφ. Βενιζέλου 20 και Καραολή Δημητρίου, στο κέντρο του Χαλανδρίου).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977.44.25.13 και στο e-mail: argohalandriou@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου