Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΙΑΣΩ GENERAL: ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Το ΙΑΣΩ General ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Κ.Α.Ε. Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ Cola, προσφέροντας μοναδικά προνόμια υγείας του Ομίλου ΙΑΣΩ σε όλους τους αθλητές και τα στελέχη της Κ.Α.Ε. Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ Cola καθώς και στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, παρέχοντας πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Υγείας στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους. 

Το ΙΑΣΩ General, ως Ιατρικός Υποστηρικτής, βρίσκεται δίπλα στους αθλητές για να τους εξασφαλίσει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Η εν λόγω συνεργασία έχει ήδη ξεκινήσει με την πραγματοποίηση βασικού και καρδιολογικού check up σε όλους τους παίκτες. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Κ.Α.Ε. Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ Cola θα συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας» για την πραγματοποίηση ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα.

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας έδωσαν το παρόν όλοι οι παίκτες της Κ.Α.Ε. Πανιώνιος, Γιώργιος Καμπερίδης, Avry Holmes, Darryl Anery Woodson, Clinton Steindl, Γρηγόρης Ραλλάτος, Ιωάννης Κεχαγιάς, Ιωάννης Μολφέτας, Jr Samuel Woods, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Esian Henderson, Γιάννης Δημακόπουλος, Slaven Cupkovic, Ζήσης Σαρικόπουλος, Νίκος Μίχαλος, ο προπονητής της ομάδας κος Γιώργος Καλαφατάκης και τα μέλη της διοίκησης, κος Χρήστος Βουζουνεράκης και κος Πολύδωρος Συρίγος. Την έναρξη της συνεργασίας χαιρέτησαν η κα Χρύσα Θεοδώρου, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας ΙΑΣΩ General, ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης, MD, PhD, Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Ειδικός Αθλητίατρος, Διευθυντής Κλινικής Αναγεννητικής και Επανορθωτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής ΙΑΣΩ General, και ο αρχηγός του Πανιωνίου ΒΙΚΟΣ Cola, κος Βαγγέλης Σακελάριου.

Οι δηλώσεις τους:

Χρύσα Θεοδώρου, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας ΙΑΣΩ General: «Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με τον Πανιώνιο, έναν από τους πιο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ General θα είναι δίπλα στον Πανιώνιο, στους παίκτες, στους φιλάθλους και σε όλο τον κόσμο που πλαισιώνει την ομάδα με παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου. Ευχαριστούμε τον Δρ. Σταύρο Αλευρογιάννη που έφερε κοντά στον Όμιλο ΙΑΣΩ τον Πανιώνιο και συνέβαλλε τα μέγιστα για την έναρξη της συνεργασίας».

Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης, MD, PhD, Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Ειδικός Αθλητίατρος, Διευθυντής Κλινικής Αναγεννητικής και Επανορθωτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής ΙΑΣΩ General: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΙΑΣΩ General για την έναρξη της νέας συνεργασίας με την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου που συνδυάζεται χρονικά με την επιστροφή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Το ΙΑΣΩ General θα είναι η ιατρική στέγη του Πανιωνίου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Είμαι βέβαιος ότι το ΙΑΣΩ General, η υπερσύγχρονη Γενική Κλινική του Ομίλου ΙΑΣΩ, με το καταρτισμένο ιατρικό και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό θα φροντίσει με ασφάλεια όλη την οικογένεια αυτού του Ιστορικού Συλλόγου».

Βαγγέλης Σακελλαρίου, αρχηγός του Πανιωνίου : «Νοιώθουμε ασφάλεια και σιγουριά, έχοντας στο πλευρό μας τον Όμιλο ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ General. Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στα γήπεδα του μπάσκετ και αυτούς βλέπει και χειροκροτεί ο κόσμος αλλά για να βρίσκονται σε αυτή τη θέση χρειάζονται την ιατρική υποστήριξη και φροντίδα την οποία ο Πανιώνιος βρίσκει πλέον στο ΙΑΣΩ General».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου