Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Aργύρης, ο blanco! ¨Η αλλιώς πώς που η αυτοδιοίκηση έγινε εισπρακτορας ιδιωτικών συμφερόντων.

Στο θέμα της ΑΕΠΙ έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ πριν σκάσει το σκάνδαλο.

ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΗΤΑΝ και είναι το γεγονός ότι οι δήμοι μπλέχτηκαν να κάνουν τον εισπράκτορα ή τον εκβιαστή για οφειλές ιδιωτών προς την ΑΕΠΙ ΑΕ, δηλαδή σε ιδιώτες. 

Τι δουλειά έχει ένας δημόσιος φορέας να ζητάει πιστοποιητικό από την ΑΕΠΙ για να δώσει άδεια στον επαγγελματία για το μαγαζί του;
Και γιατί δεν ζητάει και από το ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ πιστοποιητικό ότι πλήρωσε .... τις κάρτες του και δεν τις χρωστάει; Το ίδιο δεν είναι;

Θα μου πεις πώς σου ήρθε τώρα.

Διάβασα εχθές στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ το άρθρο με τίτλο "Ο Αργύρης ο blanco" όπου πληροφορήθηκα ότι αυτό το αίσχος ξεκίνησε με μια απόφαση μιας ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ του ΥΠΕΣ που - με ποια αρμοδιότητα άραγε και με ποιανού την εντολή - έβγαλε ένα φιρμάνι προς τους δήμους να ζητάνε την άδεια της ΑΕΠΙ για να να κάνουν την δουλειά τους.

Και που ο Ανάργυρος, ως υπουργός δεν ανακάλεσε την απόφαση της Διευθύντριας παρά του ότι το σκέφτηκε λίγο. ΕΒΑΛΕ BLANCO.

Το κατάλαβε ο Ανάργυρος ότι ήταν λάθος αυτή η ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ (από την μνημονιακή κομμαντατούρ υου Φούχτελ  άραγε;) αλλά μετά σου λέει "δεν γαμιέται, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα; ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ!!!! ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΟΡΑΣΗ!!!! )

ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΗ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ! 
ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΑΡΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ!


Όταν ο υπουργός “εξαφάνιζε” την υπογραφή του

Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε και την υπόθεση της αμαρτωλής, όπως έχει διαφανεί από τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, ΑΕΠΙ (εταιρεία διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων των μουσικών), σε σχέση με την οποία ο τότε υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος επιχείρησε με διορθωτικό υγρό (μπλάνκο) να αφαιρέσει την υπογραφή του σε σχετικό έγγραφο. Το τελευταίο προοριζόταν να ανακαλέσει απόφαση γενικής διευθύντριας του ΥΠΕΣ, η οποία ακύρωνε προηγούμενη απόφαση δίνοντας εντολή στους δήμους να αποδέχονται τις συντασσόμενες από τους υπαλλήλους της εταιρείας ΑΕΠΙ Α.Ε. βεβαιώσεις παράβασης και να ανακαλούν τις άδειες ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Κι ενώ ο τότε υπουργός Εσωτερικών στις 2/9/2015 υπέγραψε κανονικά την ανάκληση της προκλητικής απόφασης, που “βάπτιζε” αυθαίρετα και παρανόμως την ΑΕΠΙ δημόσιο όργανο, το οποίο μπορεί να βεβαιώνει διοικητικές παραβάσεις, κατόπιν ο υπογράφων άλλαξε γνώμη και επιχείρησε με μπλάνκο να σβήσει (πράγμα που παραδέχτηκε) την υπογραφή του από το έγγραφο, με αποτέλεσμα να μην διεκπεραιωθεί ποτέ.

Σύμφωνα με την έκθεση, το μεγάλο χρονικό διάστημα που φέρεται να παρήλθε από την αρχική υπογραφή του επίμαχου εγγράφου (2.9.2014) μέχρι την επιστροφή του διοικητικού φακέλου στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες (23.12.2014) δεν επιτρέπει την εξαγωγή σαφών συμπερασμάτων σχετικά με το πότε και υπό ποιες συνθήκες ο εκδότης – τελικώς υπογράφων έκρινε σκόπιμη την ανάκληση της υπογραφής του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *