Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΑΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο θα μείνει στην ιστορία αυτής της πόλης και όσα γίνανε θα σας τα παρουσιάσουμε όπως πρέπει γιατί ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ και οι γνωστές μας υπερβάσεις στον συντηρητισμό των καθεστωτικών γραφιάδων.
Πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο στο ρεπορτάζ,  γιατί ΕΧΘΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ μια μαύρη σελίδα για το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Και το γεγονός ότι οι "φύλακες" τρέξαν να πάρουν τις γομολάστιχες και να σβήσουν την μαυρίλα δεν σημαίνει ότι η σελίδα δεν μουτζουρώθηκε άσχημα.
Και κατά την γνώμη μας ΠΑΝΤΑ το καλύτερο φάρμακο σε κάθε θεσμική αρρώστια ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ.
Και αυτό νομίζουμε το κατάλαβαν πολλοί εχθές.
Πολλοι που για μεγάλο χρονικό διάστημα πίστεψαν ότι τα προβλήματα εξαφανίζονται όταν τα βάζεις κάτω από το χαλί ή ότι δεν φαίνεσαι όταν κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου.

Θα σας τα γράψουμε το Π-Σ-Κ όλα, με ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, αφού ξεκουραστούμε και κατακάτσει η σκόνη στο μυαλό μας από το χθεσινό γκραν γκινιόλ το οποίο ζήσαμε, για το οποίο - φαντάζομαι - ότι κανείς άλλος δημοσιογραφών, δεν θα σε ενημερώσει αφού τα μέσα μαζικής εξημέρωσης δεν αγγίζουν τα θέματα που καίνε, αν και ειλικρινά θα ήθελα για το χθεσινό συμβούλιο απλά να αναδημοσιεύσω ένα ρεπορτάζ άλλου συναδέλφου για να αποφύγω το ποτήριον να κάνω ρεπορτάζ με την υπογραφή μου. ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ να βλέπεις να καταρρέει η αξιοπιστία και η σοβαρότητα τόσων "τοπικών αρχόντων" (πανάθεμα τους άρχοντες) σε μερικές μόνο ώρες.

Και βέβαια αφού τελέσουμε το καθήκον μας να αποχαιρετίσουμε και να συνοδευσουμε στην τελευταία του κατοικία τον παλιό και αξιόλογο εκλειπόντα συνάδελφο, τον Κώστα Δόλογλου το απόγευμα.

Γίνανε πολλά εχθές και θα τα πάρουμε με τη σειρά ξεκινώντας αμέσως  από το πρώτο θέμα που έδειξε ότι το χθεσινό συμβούλιο δεν θα ήταν ομαλό.

Η αξιόλογη , αξιοπρεπεής συνάδελφος με τον ήπιο, ευγενικό χαρακτήρα η Χρυσούλα Μάζη έγινε ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, της παράταξης του Συμεών, που ανεξαρτητοποιείται.

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης της - που ακολουθεί - αποτελεί ένα δριμύ "κατηγορώ" για τον Συμεών, την ηγετική ομάδα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και την θλιβερή κατηφόρα τους στον αυταρχισμό και το έλλειμμα συλλογικότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου