Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Ο Αγώνας για Εθνική και Οικονομική Κυριαρχία και η «Αριστερά» Εθνική και Οικονομική Κυριαρχία και η «Αριστερά»




Εφιστούμε την προσοχή του ελληνικού λαού για τις παρακάτω κρίσιμες εξελίξεις στη «γειτονιά» μας (Βαλκάνια, Ευρώπη και Μέση Ανατολή).

Τα γεγονότα που εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια με την ονομασία των «Σκοπίων» αλλά, ακόμη σημαντικότερα, και σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο, φαίνεται να φτάνουν σε σημείο κρισιμότατο που πυροδοτεί η ευθεία και ωμή επίθεση της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) ενάντια σε χώρες και κινήματα που αντιστέκονται στην Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) και αγωνίζονται για το αναφαίρετο δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεσή τους. Δηλαδή ενάντια σε χώρες που είναι στο στόχαστρο της ΝΔΤ ακριβώς διότι αποτελούσαν κυρίαρχα κράτη μη υποτελή στην Υ/Ε, όπως το Ιράκ, η Λιβύη και σήμερα η Συρία. Ή αντίστοιχα ενάντια στα λαϊκά στρώματα στην Ευρώπη που αγωνίζονται για την εθνική, οικονομική και πολιτιστική τους κυριαρχία. Τα τελευταία γεγονότα κάνουν σαφές ότι η Υπερεθνική και Σιωνιστική Ελίτ είναι αποφασισμένη για ευθεία σύγκρουση με οποιοδήποτε κίνημα ή χώρα που εναντιώνεται στη διαδικασία ενσωμάτωσης των λαών στην ΝΔΤ, ώστε να ολοκληρωθεί το παγκόσμιο καθεστώς απόλυτης κυριαρχίας οικονομικής/πολιτικής/πολιτιστικής που πρεσβεύει η οριστικοποίηση της ΝΔΤ της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης από τη Μέση Ανατολή έως τα Βαλκάνια και την Ευρώπη με οποιοδήποτε κόστος.

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΝ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ κλπ…

Οι τελευταίες σοβαρές εξελίξεις σηματοδοτούν την ολομέτωπη επίθεση απέναντι στα εθνικο-απελευθερωτικά κινήματα της περιοχής, το οποίο σημαίνει την ευθεία σύγκρουση μεταξύ του άξονα των χωρών και κινημάτων που αντιστέκονται στα σχέδια της Νέας Διεθνούς Τάξης και της Υπερεθνικής Ελίτ. Γεγονός που θα οδηγήσει είτε στην ουσιαστική παράδοση του άξονα αυτού με επικεφαλής τη Ρωσία απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση της Υ/Ε είτε σε άμεση απάντηση και ισχυροποίηση των δεσμών του άξονα αντίστασης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου