Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Συνάντηση εργασίας Προέδρου της Π.Ε.Δ.Α. και Δημάρχου ΑλίμουΤον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη επισκέφθηκε στο Δημαρχείο της πόλης ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Δήμαρχος Νίκαιας/Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης και είχε πολύωρη συζήτηση μαζί του για θέματα τοπικού και ευρύτερου αυτοδιοικητικού χαρακτήρα με αφορμή το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την διοικητική μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. για τα εξελισσόμενα έργα στην πόλη του, τα οποία, όπως, είπε, «αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στις γειτονιές του Αλίμου» και αναφέρθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση στα πρόσφατα ευρήματα των δειγματοληψιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις ακτές της πόλης.

«Οι μετρήσεις -τόνισε ο κ. Ανδρέας Κονδύλης- έγιναν ύστερα από δική μας παραγγελία για να ενημερωθούν οι πολίτες οι οποίοι ανησυχούν για την κατάσταση των παραλιών, μετά τη μεγάλη ρύπανση από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ. Τα αποτελέσματα τους -επεσήμανε ο κ. Δήμαρχος Αλίμου- δείχνουν ότι οι ακτές μας είναι καθαρές από πετρελαιοειδή, κολοβακτηρίδια και εντερόκοκκους σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου.»

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναπτυχθούν από την Π.Ε.Δ.Α. μέχρι το τέλος του 2018 και αξιοποιώντας την ευκαιρία, εξήρε το σύνολο των Δημάρχων του λεκανοπεδίου οι οποίοι με τη θετική στάση τους και την αθρόα συμμετοχή τους στον διαρκή διάλογο που αναπτύσσεται τους τελευταίους μήνες στην Π.Ε.Δ.Α. έδειξαν ότι υπεράνω των όποιων διαφωνιών και των όποιων διαφορετικών απόψεων, νοιάζονται για την ποιοτική αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος και μόνο των συνδημοτών τους.

Ο κ. Γ. Ιωακειμίδης, στις δηλώσεις του, συνεχάρη τον κ. Α. Κονδύλη για το έργο που εξελίσσεται στην πόλη του και ξεναγούμενος στην πινακοθήκη του Δήμου Αλίμου την οποία κοσμούν έργα μεγάλων Ελλήνων εικαστικών, (Αλέκος Φασιανός, Γιάννης Τσαρούχης, Μάκης Θεοφυλακτόπουλος, κ.α.) δήλωσε εντυπωσιασμένος από όσα είχε την ευκαιρία να δει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου