Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΛΟΙΠΟΝ!

Ο Νίκος Μουζάκης είναι γνωστός σε εμάς που μεγαλώσαμε στο Χαλάνδρι από παλιά.

Από το σχολείο τον ξέρουμε, από τα χρόνια που είμαστε στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ εμείς, στην ΟΝΝΕΔ εκείνος και βέβαια δεν είναι άγνωστο ότι είχε εμπλοκή με τα κοινά, στον δήμο Χαλανδρίου εκτιθέμενος με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Καυκάλα το 1998.



Στο βιογραφικό που δημοσιεύει στην προσωπική του σελίδα (http://nikolaos.mouzakis.org/?cat=3) αναφέρει ότι έχει πολιτευτεί δύο φορές στον δήμο Χαλανδρίου (το 1998 και το 2006).

Δεν αναφέρει βέβαια την συνέχεια των επιλογών του.
Δεν αναφέρει ότι αποχώρησε από τη ΝΔ και προσχώρησε σε ένα κόμμα που πολλοί θεωρούμε ότι δεν ανήκει σε αυτό που λέγεται "συνταγματικό τόξο". Προσχώρησε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το 2014 μάλιστα ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για τον Βόρειο Τομέα Αττικής με το ψηφοδέλτιο του Ηλία Παναγιώταρου, την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ".

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloi-oi-upopshfioi-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-perifereia-attikhs

Και καλούσε από το φατσομπούκι τους φίλους του να μην χάσουν το βιβλίο του .... αρχηγού:




Δικαίωμά του θα πεις!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, επιτρέπεται και στους εχθρούς της να διακινούν τις απόψεις τους και τις προτιμήσεις τους και εμείς οι δημοκράτες υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά τους να το κάνουν έχοντας απόλυτη πεποίθηση ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Το 2016 ξαναγύρισε στη ΝΔ και εκλέχτηκε σύνεδρος. 
Η ΝΔ τον δέχτηκε, δεν ενοχλήθηκε κανείς που είχε εκτεθεί με το κόμμα που - επίσημα - και οι νεοδημοκράτες αναφέρουν ως "εγκληματική οργάνωση".

(Ο Νίκος δεν έχει δώσει δικαιώματα, είναι αξιοπρεπής και πάντα ..... γραβατωμένος αλλά η πολιτική του επιλογή δεν μπορεί να μην απασχολεί ένα κόμμα που εμφανίζεται ως "κόμμα αρχών" και έχει επικεντρώσει την κριτική του στην - κατά την άποψή τους - ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στους Ρουβίκωνες.)

Εχθές ο παλιός συμμαθητής, ο Νίκος εκλέχτηκε πανηγυρικά για να καθοδηγεί τις τοπικές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος του ...."μεταρρυθμιστικού κέντρου" κατά τον αρχηγό του και ένα μάτσο ΚινΑλίτες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η συμπόρευση με αυτό το κόμμα, που ψηφίζει τέτοιους καθοδηγητές, είναι για το καλό της δημοκρατίας που κινδυνεύει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τυς ΑΝΕΛ που είναι ακροδεξιοί. (Δεξιοί είναι, δεν υπάρχει αμφιβολία γι΄αυτό, αλλά ΝΑΖΙΣΤΕΣ δεν είναι, ούτε ήταν ποτέ).

Κάποιοι ίσως επιχειρήσουν να υποβαθμίσουν το θέμα και να μιλήσουν για ένα ανθυποστέλεχος της ΝΔ που δεν επηρεάζει την συνολική κεντρώα, φιλελεύθερη εικόνα του κόμματος.

Κάποιοι άλλοι θα ψαχτούν λίγο περισσότερο και θα βρουν στο διαδίκτυο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ.

Εμείς θα σταματήσουμε εδώ, προς το παρόν, γιατί το θέμα μας δεν είναι ο Νίκος ως πρόσωπο, άλλωστε έχουμε φοιτήσει στο ίδιο σχολείο και έχουμε μεγαλώσει στην ίδια πλατεία.

Το θέμα μας είναι ο ΚΕΝΤΡΩΟΣ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ψηφοφόρος που πρέπει ΝΑ ΞΕΡΕΙ.

Και να υποστηρίζει όσα λέει ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ, ώστε  να μην το παίζει μετά ..... παραπλανημένος.

Και οι δεκάδες δημοκράτες νεοδημοκράτες που δεν ήταν εχθές υποψήφιοι.

Ίσως κάτι να τους ενοχλούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου