iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ .....

Η προ ΗΔ συζήτηση συμφωνήθηκε να μην είναι μεγάλη σε διάρκεια λόγω της συναυλίας στην ρεματιά που ακολουθούσε οπότε κρατήθηκε  και σε χαμηλούς τόνους.

 Ο Γιώργος Θωμάς έκανε το ΑΠΟΛΥΤΟ HΙGHLIGHT, αναδεικνύοντας ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, όταν ενημέρωσε το ΔΣ ότι 40 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ..... ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ.
Στο μεγάλο θέμα ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, αφού ψαχτούν κάποια θέματα στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα γραφτεί ΛΕΞΗ ΛΑΘΟΣ.

Ο Νταβίας ενημέρωσε ότι έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα να θέσει, σχετικά με το μάζεμα "εγκαταλελειμμένων" αυτοκινήτων από τον δρόμο, κάλεσε την διοίκηση να ενημερωθεί για κάποιο περιστατικό με ΜΙΑ PORSCHE CARRERA που παραλίγο να "σηκώσει" η υπηρεσία του δήμου σαν εγκαταλελειμμένη από το παρκάκι του παλιού σταθμού στην Παπανικολή, ώστε να συζητηθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση.
(Για το θέμα δεν έχει ενημερωθεί ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ γιατί είναι .... ολίγον έως πολύ περίεργο και περίπλοκο και εμπλέκονται ασφαλίτες,  πράκτορες, ληστές, χαζοί υπάλληλοι καθαριότητας που είδαν την ΠΟΡΣΕ για .... σκουπίδι και που την έχουν δει "εξουσίες", μπάτσοι, γουρούνια και πιθανά .... και δολοφόνοι.)

Η παράταξη της αξιωματικής.... "συμπολίτευσης"  και η αρχηγάρα της - ο Γραμματιολήπτης, εκείνος που ο Συμεών ευχαρίστησε (που άφησε το 2018 την απαλλοτρίωση του Δουζένη να χαθεί, έκρυψε την εφετειακή απόφαση της άρσης της απαλλοτρίωσης το 2013  στο ντουλάπι που είχε βάλει και τα γραμμάτια), εκπροσωπήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο μόνο από τους .... απόστρατους, τον Μιχάλη Κόσσυβα και τη Νιώτη.
Διότι αν ήταν εκεί θα έπρεπε να καταψηφίσουν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού.
Και αν καταψήφιζαν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού έπαιζε να μπλοκαριστεί το ταμείο του δήμου.
Το ταμείο που δίνει τις συνδρομές στον ΣΒΑΠ για να παίρνει ο Πρόεδρός του τον μισθουλάκο του.
Οπότε είπαν να διευκολύνουν τον Συμεών με την απουσία των μάχιμων και την παρουσία δύο ..... απόστρατων που ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΥΚΟ (Δεν καταψήφισαν την αναμόρφωση).
Ο Μιχάλης Κόσσυβας μάλιστα είχε και το θράσος να επιχειρήσει να "την πει" σε όσους ψήφισαν ΝΑΙ στην αναμόρφωση για .... συμπόρευση με την διοίκηση.
Άσε ρε Μιχάλη.
Συμπόρευση με την διοίκηση έχουν ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ να πληρωθούν οι συμβασιούχοι για να τους στέλνουν όλους να ψηφίζουν Ρούσσο.
Σε τα μας τώρα;

Ρε κάτι ξυπνοπούλια που έχει βγάλει η μάνα τους.

Η Καρατζά επιχείρησε να εξηγήσει γιατί λέει ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ, ακόμα και για τα σχολεία και τους παρατασιούχους,  με .... λογικά επιχειρήματα.
Και ατύχησε πανηγυρικά αφού Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ ήταν λάθος.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ η Λούλα, που τα επιχειρήματά της είναι αυτά που της έμαθε ο συχωρεμένος ο Γυφτόπουλος όταν ήταν μικρή αλλά υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι:
ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ καμιά δεκαριά φορές και ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ.
"Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε" είπε η Λούλα όταν ο Μύρωνας έκανε αυτό που πάντα κάνει: Διάβασε και εξήγησε τους νόμους.
Μάλλον θα έπρεπε κα Καρατζά να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε και να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ τι ισχύει ΣΗΜΕΡΑ για τους προϋπολογισμούς των δήμων.
Τώρα θα μου πεις πού να τον βρείτε τον συχωρεμένο να σας κάνει μάθημα.
Πρέπει να διαβάσετε και τίποτα μόνοι σας και δεν προκάνετε με τόσες ....νέες δουλειές.
(Άμα σε πάρει ο κατήφορος είναι δύσκολο το φρένο).

Ο Πέτρος Αναστασιάδης ΑΛΛΑΞΕ θέση στο δημοτικό συμβούλιο.
Έφυγε από την θέση του, δίπλα στην κα Κατρατζά και πήγε απέναντι.
Ψήφισε και ΝΑΙ στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού.
Μάλιστα ρωτήθηκε από διπλανό του - αντάρτη της Αντίστασης αν έγινε ΣΥΡΙΖΑ και είπε ΝΑΙ.
Καλώς τονα και ας άργησε.

Άλλο σημαντικό δεν έγινε στο ΔΣ, τις συνεδριάσεις του οποίου θα μπορείς να παρακολουθείς LIVΕ σε λίγο καιρό, αφού  στην αναμόρφωση προβλέφθηκε να πληρώνει ο δήμος για να μεταδίδεται η συνεδρίαση του ΔΣ ζωντανά μέσω internet.
Θα γίνει μεγάλη πλάκα σε ζωντανή μετάδοση.
Ο Ακατανόμαστος μου είπε ότι στην πρώτη LIVE μετάδοση θα πάει με τυπωμένο μπλουζάκι ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.

Λαδόπουλος και Βαρδουλάκης οι μόνοι "ευγενείς" που συνεχάρησαν τον Νταβία και επιτίμησαν την στήριξη των Πρασίνων που ανακοινώθηκε στην ΔΕΘ από τους συμπροέδρους του Πράσινου Κινήματος.

Μέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου