Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

 
ΧΑΛΑΝΤΡΕΪΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ:

Προγραμματίζεται να γίνει παιδικός σταθμός και δεμσεύεται το οικόπεδο..

 Η καργαριστερά σηκώνει κουρνιαχτό γιατί είναι στην παραρεμάτιο και ενοχλεί τα βατράχια, το κτίσμα.

Ο δήμος δείχνει "οικολογικές ευαισθησίες" και παλινωδεί. 
Οι πονηροί αγοράζουν το δεσμευμένο για παιδικό σταθμό οικόπεδο μπιρ παρά από τον έρμο τον ιδιοκτήτη του που ο δήμος καθυστερεί να τον αποζημιώσει γιατί πρέπει να πείσει την ..... καργαριστερά ότι ο παιδικός σταθός είναι καλό πράμα, είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Μόλις το οικόπεδο για παιδικό σταθμό αγοράζεται από τους κατσαπλιάδες, ο δήμος τους διευκολύνει και χτίζουν ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ η οποία - βεβαίως - δεν ενοχλεί την ρεματιά, τα βατράχια και τους καργαριστερούς  να πάνε να ... "αγωνιστούνε" με την ντουντούκα.

 Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ!

ΧΑΪΛΑΙΤ: Εκείνο το τυφλό δρομάκι δίπλα στην πολυκατοικία Θα προτείνω να ονομαστεί ΟΔΟΣ SALT LAKE! 


ΣΧΟΛΙΟ 1: 
 Μάνι, μάνι βρήκαμε τις 400 θέσεις παιδικών σταθμών που λείπουν μόνο στο Χαλάνδρι (Κουρτέση - Τούφα). Αν είναι παρόμοια η κατάσταση και στους άλλους 324 δήμους η εξίσωση λύθηκε. 

ΣΧΟΛΙΟ 2: Τόσα χρόνια μετά και άλλο οικόπεδο για παιδικό σταθμό στην Τούφα δεν έχει δεσμευτεί. Πότε ο δήμος θα ξεπλύνει την ντροπή που έγινε στα Κουρασέικα;;; 
Για να τους δικαιώσει και για να μην θιχτούν οι κατσαπλιάδες που ψηφίζεις  και παριστάνουν οι πολιτικοί τους συνεργάτες - το Γαλαζοπρασινολουλακί σύστημα του κατσαπλιαδισμύ - ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΦΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ και άρα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ότι τον φάγανε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου