Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΠΙΛΑΦΙ ΛΑΣΠΩΣΕ - ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ .....


Εμείς εδώ δεν είμεθα τίποτα τυχαίοι, να 'ούμε να κάνουμε μάγκα το κάθε συστεμκό - καθεστωτικό απολειφάδι της διοίκησης του Αεικίνητου Δημάρχου του SALT LAKE CITY και των συμμάχων του στην συνδιοίκηση Ανδρεάση - Καρατζά, την διοίκηση των Γαλαζοπρασινολουλακί.

Εμείς εδώ δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανένα επίδοξο σωτήρα των ιθαγενών να διαγράψουμε την τοπική ιστορία γιατί έτσι βολεύει τους σχεδιασμούς μιας ξοφλημένης γραφειοκρατίας ενός ΠΡΩΗΝ κόμματος που θέλει να είναι ΟΛΟΙΜΑΖΙ οι εκπρόσωποι των βουλευτικών γραφείων των πολιτευτάδων του, μπας και χωρέσουν στη νέα βουλή και εξασφαλίσουν καμία καρεκλίτσα στην κυβέρνηση του Κυριάκου.

Εμείς εδώ δεν θα τους κάνουμε την χάρη σαν τον Συμεών που έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης των Γαλαζοπρασινολουλακί.

Εμείς θα σου ζητήσουμε ΕΣΕΝΑ, του δημότη Χαλανδρίου να ξεκαθαρίσεις με ποιους θέλεις να πορευτεί η πόλη στο μέλλον, ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ σχέδια για την πόλη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, και συνέπεια λόγων και έργων ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

Θα σε καλούμε να αποφασίσεις ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ποιους πρέπει να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ στη συνέχεια και ποιες δυνάμεις πρέπει να οδηγήσουν την τοπική κοινωνία στην μετα-μεταπολιτευτική περίοδο.

Από την ιστορική διαδρομή του καθενός, από την συνέπεια λόγων και έργων μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Αν διαγραφεί η ιστορία - όπως με άγχος επιθυμούν κάποιοι που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την ιστορία - τότε βέβαια ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Και όσοι ξεκινούν με το αίτημα της διαγραφής της τοπικής ιστορίας δεν ξεκινούν καλά.

Αφορμή γι΄αυτά τα σχόλια είναι όσα έχουν γραφεί τις τελευταίες μέρες από επίδοξους Σωτήρες και αυτοδιοικητικά στελέχη της πόλεως ταύτης με τα οποία ο Συμεών συνομιλεί και αναδεικνύει, ελπίζοντας ότι θα κερδίσει τας εκλογάς δια του γνωστού συστήματος "διαίρει και βασίλευε" και "κάνε ό,τι σου λένε".

Δεν έχει αφήσει δεξιό ή ΚινΑλίτη που να μην τους κάνει κορδελάκια, ρουσφετάκια, πολιτικά  χατηράκια και αναθεσούλες ο Συμεών,  ελπίζοντας ότι στο τέλος θα του βγει.

Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ θα μάθει "the hard way" ότι οι καθεστωτικές δυνάμεις δεν είναι παίξε γέλασε και όταν σε κολακεύουν πρέπει να φοβάσαι αντί να καμαρώνεις σαν αρβανίτικο σκεπάρνι.

Και ότι τα LIKE των καθεστωτικών  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΙ.

Και ότι ο καθεστωτικός  (με την ευρεία έννοια του όρου, δεν αναφέρομαι μόνο στο νεοδημοκράτη) μπορεί να κάνει δύο πράγματα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ: Να γλύφει την εξουσία - κάθε εξουσία όταν την έχουν οι άλλοι  για να κάνει την δουλίτσα του,  αλλά να την θέλει για την πάρτη του γιατί θεωρεί ότι είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ και με τις εκλογές ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Και να κατηγορεί τις  "μικροαναθέσεις" ως διαφθορά (που είναι) αλλά να καθαγιάζει τις ΜΕΓΑΛΟΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ως προστασία του δημόσιου χρήματος μέσω διεθνών διαγωνισμών (SIEMENS κλπ, κλπ).

Δεν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ  αυτός ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ,
Και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει.

Όσα κυλικεία, όσες αναθέσεις έργων, όσους διορισμούς και να δώσει  στους καθεστωτικούς ο Συμεών,  like θα του κάνουν αλλά θα ψηφίσουν αυτό που θα βολεύει τα μεγάλα αφεντικά τους για να πάρουν την εξουσία και τις μπίζνες.

Δεν μπα να προσπαθεί ο Συμεών να αντιμετωπίσει τις καθεστωτικές δυνάμεις με τα όπλα που του έμαθαν, αντί να χτίζει πολιτικές συμμαχίες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;

Είναι κουτό. Είναι πιο μπροστά εκείνες οι δυνάμεις που του τα έμαθαν, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΑ.

(Και άλλο δημαρχάκι στη γειτονιά διαίρεσε την κοινωνική βάση στήριξης της παράταξής του για να τα έχει καλά με τον δεξιό υποστηρικτή του (και καλά) μέχρι που εκείνος έγινε ο αντίπαλός του και θα τον ξεσκίσει. Η ΒΛΑΚΕΙΑ και ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ πληρώνονται).

Την αρχή την έκανε με τον Πιλάφη ο Συμεών.
Σου λέει θα τον βάλω να διαιρέσει τους απέναντι.
Ασχολήθηκε λοιπόν ο Συμεών με έναν απόστρατο εκπαιδευτή νεοσυλλέκτων, πολιτικά απαίδευτο με ακροδεξιές καταβολές στην βάση της αντίληψής του,  που αφού έκανε τον δήμο μπάχαλο ανακαλύπτοντας τέσσερα χρόνια μετά ότι η υπογραφή του δεν ήταν η υπογραφή του, θέλει τώρα να γίνει και δήμαρχος του Χαλά Ντερέ.
Με δεξί του χέρι στην παράταξή του, τον αυτοφοράκια του, που θα υπογράφει.

Ο Συμεών ήθελε να κάνει γνωστή την απόπειρα του ΠΙΛΑΦΗ να κατέλθει στας εκλογάς.
Και έγραψε ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ από το 2011 για την ζημία που προκάλεσε ο Πιλάφης στον δήμο.

Ο Πιλάφης του απάντησε ότι ρίχνει λάσπη - που λέει τώρα όσα εμείς λέμε από το 2011 - και ότι εκείνος (ο Συμεών) πριν γίνει δήμαρχος έγραφε στην ΣΤΑΣΗ ότι χάρη στον μεγάλο Πιλάφη σώθηκε ο δήμος.

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΙΛΑΦΗΣ.
Τέτοιες ΒΛΑΚΕΙΕΣ έλεγαν οι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ όταν έκαναν τα deals με τους Γαλαζοπρασινολουλακί, με τον Αεικίνητο και ψήφιζαν την Πολεοδομική Μελέτη του Πεύκο Πολίτη.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΗΤΑΝΕ.
ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Και τους λένε ότι όλα τα κακά του δήμου ξεκίνησαν το 2014 οι καθεστωτικοί.
Ετοιμάζουν το άλλοθι της επόμενης μέρας.

Πριν το 2014  - σου λέει - ήταν SALT LAKE CITY το Χαλάνδρι.
Μην ασχολείσαι. Το μέλλον έχει αξία.
Το μέλλον που θα χτιστεί στην λήθη και την αγνόηση του παρελθόντος.

Και καμαρώνουν οι καλαμοκαβαλάρηδες του Συμεών που τους γλύφει στο φατσομπούκι το σύστημα που "θέλει ήπιο κλίμα" για να μην λέγονται τα στραβά του.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Πιλάφης απειλεί με μηνύσεις τον Συμεών που "πέταξε λάσπη για το θέμα της υπογραφής του".

Αφορά και εμάς αυτή η απειλή που το λέμε και το γράφουμε από το 2011 ότι ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ - ΚΑΡΑΒΑΝΕΑ -  ότι η υπογραφή σου ήταν εκεί ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ και αφού ήθελες να γυρίσεις στην παράταξη του Κουράση από την παράταξη του Ανδρεόπουλου που σε είχε πάει η έτσι σου;;;

Θα μας κάνεις μήνυση (ή θα μας μηνύσεις) και εσύ;;;;

Μεγάλε. ¨Οπα και ψαρώσαμε.
Τα "ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΣΧΗ" στον Συμεών που τον έχετε για πλάκα και θα του κουνάτε αυτά που έλεγε εκείνος.

ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ εκτός της παρέας σας και δεν θα σε κάνουμε εμείς υποψήφιο.

Αφήνουμε τον Συμεών να σου παίξει το παιχνιδάκι που στο χρωστάει.

Αλλά αν νομίζεις ότι θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος και δεν θα τα ακούσεις DOLBY STEREO SURROUND τα έργα σου στον δημόσιο βίο σου, γιατί θα επικαλείσαι το ήπιο κλίμα (σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου)  θα απογοητευτείς.

ΚΑΙ ΕΣΥ και Η ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΟΥ που χαλάστηκε προχτές.

Ο ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ!

ΓΚΕΚΕ ΠΙΛΑΦΗ????

ΑΤΕΝΩΣ ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου