Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Απόλυτα καταδικαστέα η εγκληματική βομβιστική επίθεση εναντίον του ΣΚΑΙ



Το Πράσινο Κίνημα καταδικάζει την τρομοκρατική βομβιστική επίθεση εναντίον του Σκάι, που είναι χτύπημα στην πολυφωνία, την ενημέρωση και ευρύτερα στην έννοια της Δημοκρατίας.

Κάθε τρομοκρατική επίθεση αξίζει την καταδίκη της κοινωνίας αλλά ακόμη περισσότερο όταν έχει ως στόχο να πλήξει μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.


Ο Κώστα Καλογράνης, Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, δηλώνει: «Εγώ προσωπικά, τόσο με την ιδιότητά μου ως συμπροέδρου του Πράσινου Κινήματος αλλά και ως δημοσιογράφου, καθώς και όλα τα στελέχη του Πράσινου Κινήματος, καταδικάζουμε την εγκληματική τρομοκρατική επίθεση κι εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δημοσιογράφους, τους εργαζομένους και τη διοίκηση του Ομίλου Σκάι. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάκαμψη και ομαλή επιστροφή στις επάλξεις της πλουραλιστικής ενημέρωσης. Ενώνουμε τη φωνή μας, με όλα τα πολιτικά κόμματα και την κοινωνία, ώστε οι Αστυνομικές Αρχές να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να ολοκληρώσουν άμεσα τις έρευνες, για να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Ο Άγγελος Νταβίας δήλωσε: Το δελτίο τύπου του Πράσινου Κινήματος και η δήλωση του Προέδρου Κώστα Καλογράνη,  καλύπτει απόλυτα την παράταξή μας αλλά και τα προσωπικά μου αισθήματα.

Υπηρετούμε την ενημέρωση και την πολυφωνία στον τοπικό τύπο πάνω από τριάντα χρόνια και έχουμε υποστεί ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ εξουσιαστών, καθεστωτικών αλλά και παραθεσμικών κέντρων.
Έχουμε ακούσει απειλές για να κλείσουμε την ΠΛΑΤΕΙΑ.
Μας έχουν απειλήσει ότι θα μας "κόψουν το κεφάλι".
Μας έχουν κάνει μηνύσεις όσοι έχουν κάνει τον δημόσιο βίο, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ και θέλουν έτσι να αντιμετωπίζεται.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ: Η δημοσιογραφία δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται.

Με τον ΣΚΑΙ, με τον Πορτσάλτε, με τον Οικονόμου, με τον Αυτιά ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ και ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που διαφωνούμε.

Δεν σταματάμε ακόμα και στην σάτυρά τους, στα τρολαρίσματά τους.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ - ακόμα και οι ίδιοι που δεν θα έκαναν ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ - να ξέρουν ότι εμείς - ειλικρινά έξω από μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες και παιχνίδια - θα είμαστε πάντα οι πιο συνεπείς και αταλάντευτοι  υπερασπιστές του να υπάρχουν
Για να διαφωνούμε.

Όπως το κάναμε με το MEGA.
Όπως το κάναμε με την ΕΡΤ.

Εμείς δεν θέλουμε ΜΑΥΡΑ πουθενά.
Εμείς δεν έχουμε σχέση με το ΜΑΥΡΟ και το ΣΚΟΤΑΔΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ και οπαδοί του ΑΠΛΕΤΟΥ φωτός του ΗΛΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου