Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

TO ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2 ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ


Με τον καιρό να μας κάνει αποκριάτικες φάρσες… ο Δήμος Χαλανδρίου γιορτάζει τελικά την Αποκριά το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, ύστερα από μια δεύτερη αναβολή στην οποία αναγκάζουν και πάλι οι μετεωρολογικές προβλέψεις, σύμφωνα με τις οποίες ωστόσο το Σάββατο ο καιρός θα γίνει πλέον φιλικός για …καρναβαλιστές. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από το πρωί και παρά τις αναπόφευκτες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα, οι αναβολές δεν θα εμποδίσουν την κορύφωση του γλεντιού από τις 7 το απόγευμα, με τραγούδι, χορό και πλούσιο φαγοπότι.

Το νέο πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

- 11.00 Αποκριάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου

- 14.00 Παρέλαση καρναβαλιστών από τις «Μορφές Έκφρασης» συνοδεία γκάιντας, κλαρίνου, κιθάρας και νταουλιού. Παραδοσιακό γαϊτανάκι.

- 19.00 Μουσική παράσταση από πενταμελή ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής (κλαρίνο, βιολί, λαούτο, κρουστά, τραγούδι). Παράλληλο φαγοπότι με άφθονο κρασί και σουβλάκια που θα ψήσουν και θα μοιράσουν στον κόσμο οι Πρόσκοποι Χαλανδρίου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο φουσκωτό σπίτι του κλόουν και στο φουσκωτό αποκριάτικο διαδραστικό σπιτάκι, που θα τοποθετηθούν στην κεντρική πλατεία από το πρωί, αλλά και να μασκαρευτούν στο εργαστήριο face painting.

Ματαιώνονται τα δρώμενα που επρόκειτο να παρουσιάσουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης (Ίδρυμα Ζήση, Λύκειο Ελληνίδων, Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου) καθώς και η παράσταση του τσίρκο “CACHIVACHE” με μουσικούς, ακροβάτες και ζογκλέρ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν στην αποκριάτικη γιορτή της πόλης μας κόντρα στις απογοητεύσεις που μας επεφύλαξε ο καιρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου