Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΙΣΤΡΑΣ! ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΟΥΧΟ ...... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!

Στη Νιγρίτα Σερρών, σου λέει άλλαξαν πολιούχο Άγιο για να μη χαθεί η... σχολική αργίαΣτα... μέτρα των σχολικών αργιών έκοψε και έραψε τον εορτασμό του πολιούχου αγίου της πόλης το δημοτικό συμβούλιο Βισαλτίας Σερρών!

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου φέτος «πέφτει» Μεγάλη Τρίτη όταν τα σχολεία θα είναι έτσι κι αλλιώς κλειστά, οπότε η αργία άλλαξε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», η πόλη έχει δύο μεγάλες ενορίες: Τον Άγιο Γεώργιο και τον Άγιο Αθανάσιο. Πολιούχος είναι ο Αγιος Γεώργιος, αλλά φέτος η 23η Απριλίου είναι Μάλη Τρίτη, οπότε τα σχολεία θα είναι –έτσι κι αλλιώς– κλειστά.

Έτσι, η δημοτική αρχή, αποφάσισε να ορίσει ως πολιούχο της πόλης για το 2019 τον Άγιο Αθανάσιο και σήμερα (εχτές) τα σχολεία στη Νιγρίτα είναι κλειστά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Νιγρίτα «αναγκάζεται» να αλλάξει πολιούχο λόγω του Πάσχα και της ημέρας που «πέφτει» ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου


reader.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Για να δείτε τι τραβάνε οι αυτοδιοικητικοί αυτής της χώρας για να τους ψηφίσουν οι ιθαγενείς της! Ειδικά την προεκλογική περίοδο. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΚΤΑ!
ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου