Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ! ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΕΥ 9 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Κινητοποιήσεις και φασαρία να γίνονται   αλλά τα τρία μέλη της αντιπολίτευσης στην οικονομική επιτροπή - ολόκληρη η ηγεσία του ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ συστήματος στο Χαλάνδρι  ΔΕΝ ΠΗΓΕ - ούτε ένας τους, ούτε αναπληρωτής του - στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της προηγούμενης βδομάδας, αφήνοντας ανοικτό το δρόμο στον Συμεών και την πλειοψηφία να φέρουν - ΕΚΤΑΚΤΑ - και να εγκρίνουν την προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανάθεση των μελετών και να τις εγκρίνει.

Ο ΣΥΜΕΩΝ ΦΩΝΑΖΕΙ "Ποτέ, Ποτέ" όταν του λέμε, μαζί με τους κατοίκους να παγώσει την διαδικασία μέχρι τις εκλογές και τον κατηγορούμε - δικαίως - για αντιδημοκρατική παρεκτροπή.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΟΙ  - προσφάτως "ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ", που ψήφισαν υπέρ της αγοράς του ακινήτου για ΣΜΑ, και  ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ,  τι παρεκτροπή είναι? Δημοκρατική;

Ακόμα και αν έχουν κώλυμα - άνθρωποι είμαστε και οι δημοτικοί σύμβουλοι - είχαν τη δυνατότητα να ζητήσουν  να αναπληρωθούν από τους αναπληρωματικούς ώστε η αντιπολίτευση να μην καταλαμβάνεται ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ και δεν το έκαναν.

 ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ λοιπόν εκείνοι, με την συμπεριφορά τους την ουσία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, αν αυτά λειτουργούν χωρίς την ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ παρουσία εκπροσώπων της αντιπολίτευσης;

Και το κάνουν τυχαία άραγε; Τυχαία δεν πήγε κανένας τους και κανενός ο αναπληρωματικός στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής;

ΑΥΡΙΟ θα κριθεί σε τελικό βαθμό η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ του καθενός με την ολοκλήρωση ή όχι της σύγκλισης του δημοτικού συμβουλίου από τους 19 συμβούλους, που το έχουμε ζητήσει εγγράφως από την προηγούμενη Δευτέρα, ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις των κατοίκων και - όσο μας αφορά - υπερβαίνοντας τους ίδιους τους εαυτούς μας, συνυπογράφοντες με τον ....Κουράση των γραμματίων.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ για άλλη μια φορά ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ και τους κατοίκους πάνω από οποιαδήποτε προσωπική διαφορά.

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, της προκήρυξης του διαγωνισμού δηλαδή, εμείς - ενώ έχουμε κάθε λόγο να μην θέλουμε να είναι η υπογραφή μου μαζί με τους ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ υποκριτές, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ  από το χαρτί, αφού αυτό δεσμευτήκαμε στους κατοίκους ότι θα κάνουμε.

Η υπογραφή μου θα παραμείνει μέχρι τέλους στην πρόσκληση σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου όπως έχει συναποφασιστεί μαζί με τους κατοίκους.
Θα μείνουν άραγε όλες;

 Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΊ, δεν έχει διεξαχθεί.  ΑΡΑ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ κιόλας.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ .... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ ΟΜΩΣ που αγάπησαν ξαφνικά πολύ το ΠΑΤΗΜΑ τι θα κάνουν;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ.

Στην σελίδα της Επιτροπής Αγώνα Πατήματος στο facebook για το θέμα ο Νταβίας έκανε την ακόλουθη δήλωση - ανάρτηση:

Νταβίας Αγγελος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός ότι τέτοιο θέμα μπήκε στην Οικονομική επιτροπή ως έκτακτο και επείγον θέμα. Μετά από αυτό εγώ προσωπικά θέλω να σας απολογηθώ, σε εσάς και σε ΄όλους τους δημότες, ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑ τα αιτήματά σας, με τους εκπροσώπους της "αντιπολίτευσης" που θα έπρεπε να είναι παρόντες στην συγκεκριμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και δε ήταν. Λες και δεν ξέραμε ότι οι δύο από τους τρεις ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τώρα παριστάνουν τις μετανοούσες. Αν η αντιπολίτευση εκπροσωπούνταν στην συνεδρίαση και οι εκπρόσωποί της δεν κοίταγαν πώς θα αποκλείσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ακόμα και από το να έχουν λόγο στα social media, ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ. Αλλά κάποιοι θέλουν τις καρέκλες στα θεσμικά όργανα χωρίς τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που αυτές συνεπάγονται. Και όσο και αν αυτό δεν θα αρέσει σε κάποιους από εσάς, το να γινόμαστε ντε και καλά όλοι ίδιοι και μάλιστα έναν μήνα πριν τις εκλογές, για να ξεπλυθούν οι ευθύνες ΟΣΩΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ, δεν είναι πάντα προς το συμφέρον της πόλης. Συγνώμη αλλά δεν αποδέχομαι να συμπεριλαμβανόμαστε όλοι, συλλήβδην, μεταξύ σε αυτούς που σας κοροϊδεύουν ως "εκπρόσωποι των υπολοίπων παρατάξεων" . Εμείς που μας έχουν αποκλείσει από τα θεσμικά όργανα του δήμου και εκείνοι που μας έχουν αποκλείσει ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ για να ασκήσουν τον αναγκαίο έλεγχο στην διοίκηση,. Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου