Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

15000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΔΕΙΑΣ ΣΕ .... ΑΠΟΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

ΜΕ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΚΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟ ....

Το θέμα έσκασε εχθές ςστο δημοτικό συμβούλιο όταν ήρθε για έγκριση άλλη μία από τις γνωστές λίστες με τα αρχικά όσων συνδημοτών μας ΄ζητούν και λαβανουν οικονομικό βοήθημα από τον δήμο, (αυτές τις λίστες που η Κούκα - όταν ήταν διευθύντρια - έστειλε εξώδικο στην Πλατεία, απειλώντας τον Γ. Κααμπιπέρη με μήνυση αν τις ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ γιατί περιέχουν - έλεγε η Κούκα - προσωπικά δεδομένα).

Η Κατερίνα Καζάνη, δημοτική σύμβουλος του Σ. Ανδρεόπουλου, μέλος της επιτροπής του κοινωνικού παντοπωλείου, είπε ότι δεν θα ψηφίσουν γιατί δεν έχει συνεδριάσει η επιτροπή για να ελέγξει την εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Σ. Ανδρεόπουλος πήρε τον λόγο και ανέδειξε ότι σε κάποιον συμπολίτη μας προτείνεται η χορήγηση επιδόματος ένδειας 5000 ευρώ.

Η απάντηση της διοίκησης, μέσω της Έλενας Χριστούλη, ήταν ότι ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑ αποφάσισε η επιτροπή να μην συνεδριάζει πριν το δημοτικό συμβούλιο.

Τα παρεβρισκόμενα μέλη της επιτροπής αντέδρασαν. "Ότι λέει η Καρατζά δεν είναι απόφαση της επιτροπής, ναι η Καρατζά το είπε, αλλά αυτό δεν αποτελεί απόφαση" είπε ο Νταβίας μέλος της επιτροπής - επιβεβαιωνόμενος από Καζάνη και Κόσσυβα.

"Τι 5000 μας λέτε; Εδώ στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής (πριν γίνει της .... Καρατζά) ζήτησα να δω τα στοιχεία ενός φακέλου ενός ωφελημένου που θα έπαιρνε ΕΠΙΔΟΜΑ 12000 ευρώ! 1000 ευρώ τον μήνα. ΚΑΝΟΝΙΚΟ και ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ"

- ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, του είπε η κα Καζαάνη, 15000 ευρώ ήτανε.
- Ναι είχε και τα δώρα, έχετε δίκιο, συνέχισε ο Νταβίας.

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑ ΚΑΤΟΥΦΑ; ρώτησε ο Νταβίας ....

ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, πείτε ....

Αυτά δεν θέλουν κάποιοι να φαίνονται και φωνάζουν περί προσωπικών δεδομένων. Με άλλοθι τα επιδοματάκα των 200 και 300 ευρώ που παίρνουν οι κανονικοί, πραγματικοί άποροι, ΟΧΙ ΟΙ "ΑΠΟΡΟΙ"  με χαρτί απορίας από .... τους ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ , εκείνοι που έχουν βρει στα επιδόματα ένδειας κανονικό payroll από τον δήμο για ..... ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Στην συζήτηση - αποκάλυψη Καζάνη - Νταβία πετάχτηκε και ο κ. Κόσσυβας απευθυνόμενος προς τους "συνετούς" της διοίκησης του δήμου: "Ε καλά τα έχουμε πει αυτά, τι ασχολείστε τώρα, άντε τελειώνετε τώρα, ψηφίστε. Συμφωνούμε εμείς, συμφωνεί η Καρατζά,  τι ακούτε αυτά τα περίεργα;;;;"

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου