Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

TΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΙΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Αυτό είναι το περιβόητο ιδιωτικό συμφωνητικό με βάση το οποίο ο Κουρασης πήρε τα γραμμάτια από τον Ιωνά.

Είναι γνωστό στον τακτικό μας αναγνώστη ότι το είχαμε στα χέρια μας αλλά δεν το είχαμε αναρτήσει ποτέ, διότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ μια απλή φωτοτυπία είναι, άρα ΤΙΠΟΤΑ δεν εξασφαλίζει ότι είναι το πραγματικό το γνήσιο ή .... το υπαρκτό.

ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ - βέβαια - Η ΝΟΜΙΜΗ, Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ, Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, αυτό το κατασκεύασμα θα είχε ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ του δήμου και θα είχε περάσει από τα συλλογικά όργανα (Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο) για να γίνει ΑΠΟΔΟΧΗ της ΔΩΡΕΑΣ, όπως γίνεται πάντα.

Αυτά ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ όταν ο Κουράσης έκανε το ντηλ με τον Ιωνά.

Συντάξανε - λένε - αυτό το συμφωνητικό.

Ο ΙΩΝΑΣ - ως εκπρόσωπος της εταιρίας του - που έχει υπογράψει ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και ο Κουράσης, που υπογράφει δίπλα χωρίς καν να αναφέρεται "για λογ/μο του δήμου Χαλανδρίου".

Στο ιδιωτικό συμφωνητικό αυτό αναφέρονται οι ημερομηνίες καταβολής των ποσών της δωρεάς προς τον δήμο.

Είναι ίδιες ημερομηνίες με αυτές των γραμματίων.

Αυτό το συμφωνητικό και τα γραμμάτια που το συνόδευαν λένε ότι κλάπηκε από το γραφείο του Κατσοπρίνη που είχε αναλάβει να τα φυλάει και το ανακάλυψαν μετά τη νίκη του Συμεών στις εκλογές, τον Μάιο του 2014.

Με δεδομένες τις ημερομηνίες λοιπόν, ΤΟΤΕ είχαν λήξει οι δύο από τις τρεις προβλεπόμενες δόσεις προς τον δήμο - κατά το αφήγημά τους πάντα.

Άρα ή τα είχαν πάρει τα λεφτά ή θα έπρεπε να είχαν αντικαταστήσει τα γραμμάτια και το συμφωνητικό με νεώτερο που θα ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ για να διασφαλίσουν το συμφέρον του δήμου.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ!

Και η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του Νταβία θα σκάσει στα κεφάλια εκείνων που επί χρόνια επιχειρούν να απαξιώσουν την Πλατεία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου