Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

"ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ κε ΚΑΜΙΝΗ?



Τα είχαμε χύμα από το ΤΑΙΠΕΔ και τα πρόθυμα τσιράκια του στο Χαλάνδρι που θέλουν να "αξιοποιήσουν" τον ..... θησαυρό των δημόσιων ακινήτων υπό την καθοδήγηση του Υπερταμείου, μας ήρθαν και τσουβαλάτα από τον δήμο Αθηναίων και τον κάτοικο Χαλανδρίου,  δήμαρχο της Αθήνας κο Καμίνη που θέλει (?) λέει, να αξιοποιήσει την ΡΕΜΑΤΙΑ.

33 χρόνια μετά την παραχώρηση της χρήσης της ρεματιάς από τον δήμο Αθηναίων στον δήμο Χαλανδρίου, με το παραχωρητήριο που υπέγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Μπέης κα παρέλαβε ο Νίκος Πέρκιζας (αποκλειστικά αναρτημένο στην Πλατεία: ΡΕΜΑΤΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ ο δήμος της Αθήνας αναζητά διαχειριστή για να αξιοποιήσει  τα ακίνητά "ιδιοκτησίας του" στην ρεματιά ανάμεσα σε άλλα ακίνητά του, όπως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ του economistas.gr.

Στο άρθρο με τον ειρωνικό τίτλο "Αξιοποιείται ο... θησαυρός 461 ακινήτων του Δ. Αθηναίων!" υπάρχει λίστα με.... τον "θησαυρό".
Στην θέση 111 της λίστας φιγουράρουν 48 στρέμματα στην ρεματιά Χαλανδρίου με την ένδειξη"ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ".

Κε Καμίνη, συμπολίτη μας, κάτοικε Χαλανδρίου, ελπίζουμε ΣΗΜΕΡΑ κιόλας να διευκρινίσετε ότι πρόκειται απλώς για μια αναφορά που στόχο έχει να οδηγήσει στην μοναδικά αποδεκτή "αξιοποίηση" των ακινήτων στην ρεματιά που είναι η παραχώρησή τους και κατα ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ στον δήμο Χαλανδρίου που είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αποδεκτός, νόμιμος "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ" της ρεματιάς.

Αλλιώς μας βλέπω με καμιά ντουντούκα έξω από το σπίτι σας κε Καμίνη μου να σας λέμε ετεροχρονισμένα κάλαντα.

Το θέμα ανέδειξε εχθές στο φατσομπούκι ο Γιώργος Θωμάς.
Προφανώς το θέμα θα απασχολήσει το ΔΣ του Χαλανδρίου (όταν επιστρέψουν οι αρχηγοί από τις διακοπές τους στην Κίνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου