Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Τον Δήμο Αλίμου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος ΠαπαδάκηςΟυσιαστική συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλίμου είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την παράταξη «Αττική Πράσινη Περιφέρεια»

Ενημερώνεται από «πρώτο χέρι» για όλα τα σημαντικά θέματα ο Νίκος Παπαδάκης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με το Πράσινο Κίνημα, κ. Νίκος Παπαδάκης, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεών του ενόψει των εκλογών, επισκέφτηκε τον δήμαρχο Αλίμου, κ. Ανδρέα Κονδύλη, στο δημαρχείο της πόλης.

Στη συνάντηση του επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Αττική Πράσινη Περιφέρεια» και του δημάρχου συμμετείχε και το μέλος του Πράσινου Κινήματος, κα Ευφροσύνη (Φίφη) Ζαχαριά, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλίμου με την παράταξη που ηγείται ο κ. Κονδύλης «Αγαπώ τον Άλιμο».

Ο κ. Παπαδάκης ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τον Άλιμο, και του κατέθεσε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Αυτές οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι επιθυμία του επικεφαλής της «Αττική Πράσινη Περιφέρεια» να ενημερώνεται από «πρώτο χέρι» για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λιβύη: Η κατάσταση στη χώρα 100 ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές

του Γ. Παπαγιαννόπουλου Εκατό ημέρες πριν από τις κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές στη Λιβύη, που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις