Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

 

Για την υπόθεση του έργου στον καταυλισμό τα έχουμε πει και γράψει όλα.

Για την αμφισβήτηση της υπογραφής του κ. Βάσιου, την καταδίκη Λέκκα για πλαστογραφία, την ΕΔΕ της ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ που διενήργησε - κατ΄ εντολήν Κουράση - η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ - τότε - διευθύντρια του δήμου Ελένη Κούκα  τα έχουμε πει όλα.

Για την έρευνά μας για την υπόθεση είμαι υπόδικος για συκοφαντική δυσφήμιση εκείνης που έκανε την ΕΔΕ και έβγαλε λάδι τον επιβλέποντα μηχανικό.

Με μάρτυρα κατηγορίας μου τον Κουράση.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ που - με δικαιώνει ως δημοσιογράφο, χωρίς να επιχαίρω με την καταδίκη κανενός, όπως δεν επιχαίρω και όταν γράφω ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, που δεν είναι λασπολογία.

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΟΣ: Καταδικάστηκε για απάτη σε πέντε χρόνια φυλάκιση και διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ - ΚΑΝΔΥΛΗΣ : Καταδικάστηκε για απάτη σε πέντε χρόνια φυλάκιση και διετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

πρ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ: Καταδικάστηκε για απιστία σε πέντε χρόνια φυλάκιση και διετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

 Όλοι οι άλλοι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.

Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η υπόθεση για εμάς δεν έκλεισε. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, όταν θα δικαστεί η μήνυση της Κούκα εναντίον μου.

Όταν ο Κουράσης θα έρθει στο δικαστήριο να πει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛYΨΗΣ!

 ΥΓ: Σε εκείνη την ΚΙΝΑΛΙΤΙΣΣΑ που παριστάνει την αρχηγό και έλεγε "να μην την πληρώσει το παιδί" θα τα πούμε εν καιρώ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου