Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΠΑΠ


Στις 13 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συλλόγου μας με τον ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού) στα γραφεία του Συνδέσμου στην Νέα Πεντέλη. Από τον ΣΠΑΠ παρευρέθη ο Πρόεδρος κος. Βλάσσης Σιώμος και από τον σύλλογό μας παρευρέθηκαν η πρόεδρος κα. Σμαραγδή, ο αντιπρόεδρος κος. Αργυρόπουλος, η ταμίας κα. Καϊμάκη και το μέλος μας και Πεντελιώτης κος. Γουριώτης (Εικ.φώτο)

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν σε μεγάλο βαθμό ενημερωτική για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, την συνεργασία του με τους Δήμους που συμμετέχουν σε αυτόν και τον τρόπο συμβολής του σε θέματα πυροπροστασίας, κυρίως. Επισημάνθηκαν προβλήματα που υπάρχουν με μεγάλες συσσωρευμένες ποσότητες εύφλεκτου οργανικού υλικού, τον πιθανό τρόπο διαχείρισης και την εποπτεία της περιοχής (πυροφυλάκια).

Επίσης, ζητήθηκε ο σημειακός καθαρισμός και η ανάδειξη δύο σημείων στη Ρεματιά. Διερευνήθηκαν, επίσης, οι δυνατότητες συνεργασίας και συμβολής του ΣΠΑΠ σε αναγκαίες παρεμβάσεις στις οποίος στοχεύει ο σύλλογος (φύτευση στην περιοχή της Φραγκοκλησιάς), προοπτική για την οποία υπάρχει αμοιβαία καλή θέληση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου