Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αλήθεια βιάστηκε να συρράψει την Ιστορία


Ανδρέας Ρεντζούλας


Στον κόμπο της άκρης ενός σχοινιού, κρατιέται ο κ. Μητσοτάκης, χωρίς απολογισμούς, σχέδια και προσμονές, είπε ενδεικτικά ο Ανδρέας Ρεντζούλας σε δηλώσεις του, με αφορμή την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, για τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ υποστήριξε, ότι το προμελετημένο σχέδιο η σημερινή Κυβέρνηση, το είχε συνθέσει από μια σειρά αβάσιμων ισχυρισμών, για να πείσει τον Ελληνικό λαό να της δώσει την ψήφο του και να την εμπιστευτεί.

Κατόπιν, όλα τα υπόλοιπα για τον κ. Μητσοτάκη, ήταν μια τυπική διαδικασία, εξόντωσης, είπε, προσθέτοντας, ότι η δημοφιλέστερη τακτική του πολιτικού καθεστώτος στην Ελλάδα, είναι να πουλάει ελπίδα, σε έναν λαό, που περιμένει κάτι, από το τίποτα.

Ο κ. Ρεντζούλας, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο φανατικότερος υποστηρικτής των Σκοπίων, συναγωνίζεται τον κ. Τσίπρα, λαμβάνοντας αιρετικές αποφάσεις, εγκλωβισμένος σε υποχθόνιες νοοτροπίες, που μοιραία θα καταλήξουν, στην λιποταξία του από την Κυβέρνηση.

Όλους εκείνους που συνεργάστηκαν και συμμετείχαν στον ίδιο σχεδιασμό, σημερινοί Βουλευτές του, τους διακρίνει η αγνωμοσύνη απέναντι στον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και σημερινό Πρωθυπουργό της Ελλάδας, αφού γνώριζαν ότι τον Σεπτέμβριο του 2019 ο κ. Μητσοτάκης σε συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ, του επισήμανε ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών, καλώντας τον μάλιστα,να λύσει άμεσα εκκρεμείς πτυχές της.

Όπως είχε δηλώσει και δημόσια ο κ. Μητσοτάκης τότε, η συμφωνία αυτή δεσμεύει τη Χώρα, αποτελεί μέρος του Διεθνούς Δικαίου και η Ελλάδα πρέπει να την σεβαστεί, προτρέποντάς τον μάλιστα, να προχωρήσει με τα θέματα της προστασίας των εμπορικών σημάτων, χωρίς να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Από τότε, η πρόσφατη επίσκεψη του Σκοπιανού Πρωθυπουργού, κ. Ζάεφ, έρχεται να προδώσει τις πραγματικές προθέσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος για τις μάχες που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η Συμφωνία των Πρεσπών.

Καταλήγοντας ο Ανδρέας Ρεντζούλας επικεντρώθηκε στις απογοητευμένες, με το δίκιο τους όπως είπε, Παμμακεδονικές Ενώσεις των Η.Π.Α., της Αυστραλίας, του Καναδά, της Αφρικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων της Ελλάδας, που με ανακοίνωσή τους, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη την 12η Σεπτεμβρίου 2020, που υποστήριξε, εμμένοντας στην αρχική του τοποθέτηση, ότι δηλαδή η Συμφωνία των Πρεσπών έχει κλείσει, προσθέτοντας μόνο, ότι παραμένει η υλοποίηση της σωστής εφαρμογής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου