Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ : ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ - ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ -ΨΥΧΙΚΟΥ
ΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 62-ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ - ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ

Εμείς οι συνταξιούχοι αγωνιζόμασταν και εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας με βάση και τα επιτεύγματα της επιστήμης και τεχνολογίας. Διεκδικούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία , χωρίς όρους για όλους : συνταξιούχους , εργαζόμενους και ανέργους .

Αυτή τη στιγμή που το υγειονομικό προσωπικό βρίσκεται μπροστά στη μάχη για την προστασία της υγείας του λαού συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους και στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας στις 7 Απρίλη , μέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγεία.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ – ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ ΜΕΘ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ .

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΜΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ .

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ - ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου