Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ? ΚΡΙΤΙΚΗ? ΓΙΑΤΙ? ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είχε προγραμματιστεί να γίνει ο απολογισμός της πρόσφατης απαράδεκτης κατάστασης με την διαχείριση της χιονοκαταιγίδας ΕΛΠΙΔΑ.

Στην Η.Δ. της συνεδρίασης το θέμα ήταν στην 12 θέση. Τελευταίο στην σειρά. Αυτή η πρακτική της πλειοψηφία (ο Θεός να την κάνει αφού ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν είναι) να αφήνει τα πιο σημαντικά θέματα στο τέλος έχει μόνο έναν στόχο: Να συζητιούνται λιγότερο εξαιτίας της κόπωσης του σώματος.

Η Προ Ημερησίας Διάταξης συζήτηση διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες και εκεί συζητήθηκαν - απρογραμμάτιστα και χωρίς μελέτη και προετοιμασία, διάφορα θέματα (στην ΠΗΔ ο καθένας βάζει ό,τι του έρχεται και οι άλλοι τοποθετούνται .... έτσι, χωρίς προετοιμασία.)

Ανάμεσα στα θέματα που 'συζητήθηκαν' στην ΠΗΔ ήταν και δύο πολύ σοβαρά:

1. Το θέμα της αποκατάστασης του διατηρητέου Ζερβού στο 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο.

2. Το θέμα του κυλικείου στο νεκροταφείο που φαίνεται ότι η συνεργασία του επιχειρηματικού σχήματος που το εκμεταλλεύεται, με την ΦΛΥΑ δεν πάει καλά.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε - με τηλεδιάσκεψη βέβαια - στις 18.30 και το κύριο θέμα - αυτό του απολογισμού της λειτουργίας του δήμου κατά την χιονόστρωση - άρχισε να συζητιέται στις 23.00 το βράδυ. (Εδώ να σκεφτείτε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι συμμετέχουν από το σπίτι τους στις τηλεδιασκέψεις και έχουν και άλλους συγκάτοικους οκ?).

Ο κ. Π. Βάσιος ζήτησε να διακοπεί η συνεδρίαση αφού το θέμα ήθελε πολύ συζήτηση.

Το ίδιο ζήτησαν Κουράσης και Κρανίδης.

Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και αρχικά αποχώρησε ο Παναγιώτης Βάσιος και στην συνέχεια ο Γ. Κουράσης προσωπικά ενώ στην συνέχεια αποχώρησε ολόκληρη η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι παραμένουσες παρατάξεις κινήθηκαν στο κλίμα του 'ό,τι έγινε, έγινε, δεν έχει αξία να το πολυψάχνουμε, αυτό που χρειάζεται είναι να αναθεωρηθεί το σχέδιο πολιτικής προστασίας'

ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ..... ΘΑΦΤΗΚΑΜΕ.

Το τι ακριβέστερα ειπώθηκε θα σας το πούμε αύριο, αφού - όπως μας ενημέρωσε η γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου - από παραδρομή - δεν δεχτήκαμε την δημοσιογραφική πρόσκληση παρακολούθησης της συνεδρίασης όπως γίνεται συνήθως και θα έχουμε αύριο τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου