Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΣΩΣΤΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ!


Εξώδικη e-Δήλωση - e-Προειδοποίηση

Nota Varlaga
δικηγόρος

Εξώδικη e-Δήλωση - e-Προειδοποίηση

Ενώπιον κάθε δημόσιου ή ιδιωτικού οργανισμού αυτής της γης αλλά και εξωγήινους οργανισμούς απροσδιόριστων νομικών μορφών, δηλώνω ρητά και έχοντας σώας τας φρένας ότι δεν διάβασα τους όρους χρήσης του facebook όταν άνοιξα λογαριασμό και ας πάτησα "συμφωνώ". Επίσης, δεν διάβασα τους τροποποιημένους, κάθε εξάμηνο, όρους και ξαναπάτησα "συμφωνώ". Τέλος, εκδηλώνω την έντονη διαφωνία και διαμαρτυρία μου με αυτό που μόλις έμαθα, ότι δηλαδή το facebook είναι μία ιδιωτική εταιρία με σκοπό το κέρδος και ζητώ να με κάνουν να ξαναπιστέψω ότι είναι κοινό τοις πάσι αγαθό, όπως η θάλασσα και ο αέρας.

Ούτως ειπείν, αιτούμαι να μη χρησιμοποιήσετε τις ημίγυμνες φωτογραφίες μου εναντίον μου, τις οποίες ποστάρω όποτε ψάχνω για γκόμενα ή γκόμενες, να μην βλέπετε πονηρά tις δεκάδες φωτογραφίες των γκομενών μου, για τις οποίες καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι, να σταματήσετε να διαβάζετε όσα σαλιαρίσματα, επαναστατικά σχόλια, σούπερ αναλύσεις κλπ. κάνω καθημερινά, να σταματήσετε να κατασκευάζετε προφίλ χρήστη με βάση τα δεκάδες like που έχω κάνει σε σελίδες, προϊόντα, τραγούδια, κλπ. και γενικώς και αορίστως επιτρέψτε μου να συνεχίσω τον δρόμο μου για την Χώρα του Οζ, τη Χώρα των Θαυμάτων, τη Χώρα της ακολασίας και τη γη της επαγγελίας.

Για όσους δεν με πάρουν στα σοβαρά θα αναγκαστώ να επικαλεστώ: την Lex Justinian, τη Jus novit Curia, τον Κώδικα Da Vinci, τον Κώδικα Δημοσίων Έργων, το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, το Δίκαιο του Διαστήματος, το Νόμο 4000, τον Νόμο του εργάτη, το Νόμο του Ισχυρού, το Νόμο της Ζούγκλας, το Νόμο του Merfi, τον τέταρτο κύκλο της σειράς Law & Order, το Δίκαιο του Naskiturus και τον Κώδικα Τιμής της οικογένειας Κορλεόνε. (ΚΛΕΜΜΕΝΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου