Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΑ ΜΩΡΕ! Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1889.html#more

http://www.greki-gr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1474.html


Και βέβαια ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ οι καλοί συμbloggers ποιος είναι, δεν ξέρουν ίσως ότι είναι ακόμα στον δήμο, δεν ξέρουν τι αρμοδιότητες έχει, τι υπογράφει, πώς συναλλάσσεται με το κοινό και την αγορά, το πόθεν έσχες του ......

Πού να μάθουν κιόλας!

ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ!

Και θα μάθουν - όχι διότι εμείς είμεθα "διώκτες του οικονομικού εγκλήματος" σαν κάτι άλλους, το μπατσιλίκι δεν ήταν ποτέ δική μας πολιτική επιλογή,  αλλά γιατί ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΜΩΣ, νυν και πρώην δημαρχαίοι και αρχηγάρες, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η αντιπολίτευση - ΣΙΩΠΟΥΝ  ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, συνένοχοι ή φοβισμένοι,  τους προστατεύουν λοιπόν να συνεχίζουν το "θεάρεστον" έργο τους στην τοπική κοινωνία και διώκουν ημάς τους αντικαθεστωτικούς, που μας λένε τρελούς και κατευθυνόμενους από ιδιοτελή κίνητρα. (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ).

Και επειδή οι περισσότεροι από αυτούς- διότι βεβαίως δεν είναι μόνος του, μπροστινάρι είναι - ΜΙΛΑΓΑΝ και ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΧΑΡΤΙΑ για παρανομίες ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ και έγιναν αιτία να υποστούμε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ , που για εμάς είναι ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΗ δεν είναι μέσο συγκέντρωσης κεφαλαίων στην Ελβετία, ούτε απόκτησης τριόροφων μονοκατοικιών, ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ.

Βλέπετε ένιωθαν απόλυτα σίγουροι με τόσους και τόσο ισχυρούς προστάτες και έμπαιναν μπροστά για να υποτάξουν τους ανυπότακτους Γαλάτες που δεν είχαν ΜΠΑΡΜΠΑ στην Κορώνη (ΤΗΣ ΜΕΣΣΗ - ΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΣΣΗ - ΝΙΑΣ).

Δεν ξέρανε "του κύκλου τα γυρίσματα, π' ανεβοκατεβαίνουν και του τροχού π' ώρες ψηλά κι ώρες στα βάθυ πηαίνουν".

Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

ΥΓ: Κάποιος με ρώτησε αν θα βγάζαμε το θέμα αν δεν μας είχαν πλήξει προσωπικά, θέλοντας να δείξει ότι έχουμε ιδιοτελή κίνητρα και όχι αγνά ιδεολογικοπολιτικά προτάγματα. Μάλιστα μου μετέφερε ότι "έτσι λένε".

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ  ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ:

Η ιδεολογικοπολιτική μας ταυτότητα δεν βασίζεται στην ανάδειξη και δίωξη τέτοιων φαινομένων από ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ (διότι εκεί κατατάσσουμε τους εαυτούς μας και την δράση μας).

Για εμάς η αυτοδιοίκηση πρέπει να ασχολείται με το πώς να κάνει καλά την δική της δουλειά που είναι τα σκουπίδια, το νεκροταφείο, οι βασιές λακκούβες  τα πάρκα, οι παιδικοί σταθμοί, να οργανώνει κοινωνικές υποδομές κλπ και όχι να κάνει τον ΡΑΜΠΟ αλλά ούτε να παίζει με .... τοκογλυφίες.

ΑΡΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, διότι ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΑΙΩΣΗ  και κάθαρση του οικονομικού εγκλήματος. Γι΄αυτά έχετε τον Δένδια, τον Τσουκαλά (υπεύθυνο του ΣΥΡΙΖΑ), τον Χρυσοχοϊδη διαλέχτε.
(Εμείς με την καθαριότητα θέμε να ασχοληθούμε και το πράσινο).

Αλλά βέβαια για την αποκάλυψη τέτοιων φαινομένων θα αφήναμε ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΕΣ τις πόρτες του δήμου στον έλεγχο από τους αρμοδίους ελεγκτικούς μηχανισμούς.(ΣΔΟΕ, οικονομική αστυνομία, εισαγγελείς κλπ). Και δεν θα προσπαθούσαμε να βάλουμε εμπόδια στον έλεγχο.

Όταν όμως υπάρχει μια τέτοια απίστευτη στρέβλωση, όπως αυτή που βιώνουμε στο Χαλάνδρι, ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Και δεν μπορείς να αντισταθείς σε τέτοια συστήματα με τον σταυρό στο χέρι, ούτε να σου την πέφτουνε και να λες "εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος και θέλω μόνο την αγάπη".

ΑΡΑ ΝΑΙ! Το ότι μας στοχοποίησαν, μας ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ -  απέναντι στην ίδια την ιδεολογικοπολιτική μας ταυτότητα - να χρησιμοποιήσουμε μέσα που υπό Κ.Σ. δεν θα χρησιμοποιούσαμε στην πολιτική αντιπαράθεση.

Και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ή χαζοί είναι ή .... ύποπτοι.
Και αυτός είναι ο λόγος που εμείς το λέμε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ. Αλλά πρέπει μπούμε σε αυτό, διότι πρέπει να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!

ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ.

Μην προσπαθείτε λοιπόν, να στρέψετε το ενδιαφέρον στο "γιατί τώρα", "ποιος και με ποια κίνητρα" και όλα αυτά τα αστεία που λένε όσοι δεν θέλουν να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ότι:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ και αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει τώρα:

Πώς;

Βγαίνουν από το κάδρο οι 3 εμπλεκόμενοι - 2 πολιτικά πρόσωπα και 1 υπηρεσιακός - που έχουν υποδειχτεί από ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ως εμπλεκόμενοι σε ζημιά 350000 ευρώ του δήμου, ποσού που - ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ - είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό στο οποίο αναφέρονται τα δημοσιεύματα που καθημερινά γεμίζουν τον τύπο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ!

Δεν χάθηκε - δα - και ο κόσμος, αν δεν έχουν κορυφαίες πολιτικές θέσεις στον δήμο δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι πολιτικοί (ξαναλέω από το πόρισμα Ρακιντζή) και ένας υπάλληλος που μπορεί αντί να κάνει ελέγχους στην αγορά να πάρει την αρμοδιότητα για .... τους δημοτικούς χορούς και τραγούδια, μέχρι να δικαστεί η υπόθεση και να δούμε αν έχει κατηγορηθεί άδικα.

Δηλαδή η προστασία των τριών από πιθανή αδικία - είναι σημαντικότερη για τον Δήμαρχο από την προστασία όλων των Χαλανδραίων;;;


ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!
Και είμαστε ΠΟΛΥ ΕΠΙΟΙΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ.

Διότι αν δεν γίνουν αυτά τα απλά, τι θα εμποδίσει τους ... κακούς, να μιλάνε για ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ;;


ΚΑΛΟ Σ-Κ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *