Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΗ ΝΟΜΠΕΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ


Δεν προεδρεύω απλώς...

Η αλησμόνητη φράση "εγώ απλώς προήδρευσα" του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου δεν βρίσκει εφαρμογή στη δικιά μου περίπτωση.

Ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλαμβάνω ως υποχρέωσή μου την προστασία των συναδέλφων μου, τους οποίους, ανεξαρτήτως παρατάξεως, αντιμετωπίζω φυσικά ισότιμα. 

Αισθάνομαι την ανάγκη, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία απαξίωσης όλων των, αθώων και ενόχων, πολιτικών προσώπων, να υποστηρίξω τους δημοτικούς συμβούλους και το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην έκφραση της άποψής τους, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ, εντός αλλά και εκτός δημοτικού συμβουλίου, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι -φαινομενικά αναίτιες - επιθέσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έλαβα την απόφαση να μην γράφω κείμενα για τον Δήμο Χαλανδρίου, τη διοίκηση και την αντιπολίτευση, με τον φόβο να μεροληπτήσω ή να αδικήσω συνάδελφο να είναι ορατός. 

Ασφαλώς, κείμενα μπορούν να αναρτούν οι συνεργάτες μου που δεν έχουν θεσμικό ρόλο, ενώ φυσικά και θα δημοσιοποιούνται όλα τα δελτία Τύπου που καταφθάνουν στο blog. 

Η δική μου θεματογραφία λόγω του θεσμικού ρόλου που προανέφερα θα περιορίζεται σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος και πιθανότατα θα αναλώνομαι σε ζητήματα εκτός πόλης.

Δεν είναι παράνομο το να γράφω αλλά δεν είναι ηθικό και η μόνη ομοιότητά μου με τον Βουλγαράκη αφορά στα... μαλλιά μας (λέμε τώρα...)!


ΠΛΑΤΕΙΑ: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ. 
Διότι έχουμε πει ότι δεν σχολιάζουμε αναρτήσεις άλλων τοπικών blogs αλλά σχολιάζουμε ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ που διατυπώνονται δημόσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου