Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΣΤΙΣ 3.30 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!! ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΕΦΟΡΜΟΥΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΤΡΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!.

Η σύζυγος ενός από τους συλληφθέντες περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε αυτή και τα έντρομα 3 παιδιά της από την νυκτερινή έφοδο των αστυνομικών.

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλλει η αστυνομία στους πολίτες που αντιστέκονται.

Σε ένα από τα σπίτια ούτε η πόρτα ασφαλείας δεν πτόησε τις αστυνομικές δυνάμεις. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του seleo.gr,
ο μηχανισμός διαλύθηκε, ενώ έκπληκτη η σύζυγος του ενός από τους συλληφθέντες με τις πυτζάμες ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη.










Γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα χτύπησαν οι καμπάνες και βγήκαν οι κάτοικοι στους δρόμους. 

Υπήρξε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του χωριού, με κατοίκους να πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα και να βάζουν φωτιές.

Ένταση στα δικαστήρια Πολυγύρου όταν ένας από τους κατοίκους αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός από τους άνδρες των ΜΑΤ τον άνθρωπο που, λίγο καιρό πριν, τον είχε ποδοπατήσει και κλωτσήσει σε κινητοποίηση ενάντια στα μεταλλέια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου