Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΠΑΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ (?) - ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.Έχετε χρυσό στην τράπεζα ? Αποσύρτε το αλλιώς θα καταλήξετε σαν τους Ολλανδούς. Δεν περνάει μια ημέρα χωρίς οι τράπεζες να έχουν εφεύρει κάτι καινούργιο, πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά στην Κύπρο και τώρα είναι η σειρά της Ολλανδίας, ήτανγνωστό ότι οι ολλανδοί πολίτες είναι περισσότερο χρεωμένοι από την Ισπανία, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι οι τραπεζίτες δεν γνωρίζουν την κατάσταση του έθνους, μετράνε μόνο τα χρήματα.
Φαινόταν σαν αστείο για την πρώτη Απριλίου, αλλά είναι μια πικρή πραγματικότητα που έπληξε τούς Ολλανδούς υπήκοους.
Οι ολλανδικές τράπεζες δεν δίνουν χρυσό για τους πελάτες τους, δίνουν ένα κομμάτι χαρτί κίτρινου χρώματος και φέρει, ότι ο χρυσός είναι σε ασφαλές μέρος, αλλά δεν μπορεί να το δώσει, ως επί το πλείστον μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους το ποσό των χρημάτων που ισοδυναμεί με την τιμή του χρυσού την ημέρα (συμπτωματικά δύο ημέρες πριν, η τιμή του χρυσού υποχώρησε), για όσους θέλουν να αποσύρουν όλα τα χρήματα μπορεί να λάβουν το αντίστοιχο 25 % , ενώ δεν μπορούν να αποσυρθούν τα υπόλοιπα μέχρι νέες ειδικές παραγγελίες … ποιος;
- Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν καταθέσει ασήμι και πλατίνα. Ποιος είχε αυτή την λαμπρή ιδέα; ABN AMRO Bank αποτελεί άλλο μέρος του ενυδρείου οικονομικών καρχαριών που λειτουργούν στο Banking σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με την πιό κάτω επιστολή με την οποία οι τράπεζες ανακοινώνουν στους πελάτες τους οτι όχι μόνο έχουν κλέψει όλα τα πολύτιμα μέταλλα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των κεφαλαίων :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου