Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ! ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!


Συνήθως τα θέματα του δήμου θα έχετε παρατηρήσει ότι τα γράφουμε πρωί, ενώ το απόγευμα το γυρίζουμε στα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Σήμερα θα κάνουμε εξαίρεση γιατί τα τηλέφωνα έχουν σπάσει με το που κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του φεστιβάλ ρεματιάς, μετά τις μεταβολές που επέβαλε - ο Θεός ξέρει πώς, με αυτά που έχουμε ακούσει από μέλη του Δ.Σ. του νομικού προσώπου αλλά και μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού "ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ" - ο νέος πρόεδρος Κώστας Άγγελης.

Ξαφνικά παραστάσεις προστέθηκαν από το πουθενά, αφού ονομάστηκαν "παραστάσεις άλλων νομικών προσώπων του δήμου" και μάλιστα με ειδικές αποφάσεις του Δ.Σ. να εξαιρεθούν ακόμα και από την καταβολή των 400 ευρώ για μίσθωση του θεάτρου.

Παραστάσεις της Φιλαρμονικής, του Αθλητικού Οργανισμού προστέθηκαν στο πρόγραμμα του φεστιβάλ με την δικαιολογία ότι είναι παραστάσεις που διοργανώνουν άλλα νομικά πρόσωπα.

Και βέβαια αυτό θα ήταν ευτυχές γεγονός ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ - που οργανώνουν με δημόσιο χρήμα άλλα νομικά πρόσωπα - προσφέρονταν ΔΩΡΕΑΝ στους δημότες του Χαλανδρίου.

Όμως - όπως μας κατήγγειλαν ΈΞΑΛΛΑ - μέλη του Δ.Σ. "έτσι νόμιζαν και ψήφισαν την ένταξη των συγκεκριμένων παραστάσεων".

Όταν είδαν όμως το καλαίσθητο και προσεγμένο έντυπο (με χορηγία για τον σχεδιασμό του) που κυκλοφόρησε έπαθαν καθολικό ντουβρουτζά και ζήτησαν πανικόβλητα από την ΠΛΑΤΕΙΑ να καθαρίσει: "Έβαλαν εισιτήριο στις παραστάσεις των νομικών προσώπων, εμείς ποτέ δεν ψηφίσαμε τέτοιο πράγμα".

- "Πήραμε τηλέφωνο και ζητήσαμε από τον Πρόεδρο έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. για να διευκρινιστεί η απόφασή μας, αύριο κι όλα, σε παρακαλούμε γράψε κάτι, έχουμε εκτεθεί όλοι από αυτό το όργιο".

- "Έχω πάθει ταραχή, πάει το φαϊ που μαγείρευα, κάηκε. Τι έκανε ρε το άτομο; Εμείς ποτέ δεν ψηφίσαμε να μπει εισητήριο στις παραστάσεις που οργανώνουν τα νομικά πρόσωπα"

"Τον πήραμε τηλέφωνο, έξι μέλη του Δ.Σ. και ζητήσαμε έκτακτη σύγκλιση συνεδρίασης και μας είπε ότι θα το κοιτάξει".

"Σκάνδαλο και με την παραγωγή του εντύπου. Αναφέρεται ως χορηγός η επιχείρηση στην οποία ανατέθηκε η παραγωγή του εντύπου ενώ έχουμε εγκρίνει το κονδύλι της πληρωμής της και μάλιστα ΑΜΕΣΑ".

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ! Το τι ακούσαμε εναντίον του νέου προέδρου ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ούτε από την ΠΛΑΤΕΙΑ (που δεν είναι δα και έκδοση κόρης ναυάρχου).

Αλλά δεν έφταναν αυτά από μέλη του Δ.Σ. του Αετοπουλείου.

Διότι το πιο ανεξήγητο είναι ότι κόπηκε ως ακατάλληλη η εκδήλωση της Ένωσης Αρκάδων που είχε εγκριθεί και που ήταν ΔΩΡΕΑΝ για τους δημότες, γεγονός που έκανε τα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα την Πρόεδρο, δημοτική σύμβουλο Άννα Βυτινάρου να βγάλουν φλίκτενες και να ζητούν άρον άρον ραντεβού με τον Αεικίνητο.

Παιδιά, έχουμε κάψει εγκέφαλο στο κινητό, παρακαλούμε να κάνετε υπομονή μέχρι αύριο όπου θα βγάλουμε ΟΛΟΥΣ τους άσσους που ΕΣΕΙΣ μας στείλατε από "το μανίκι" - απαρτίες, νομιμότητες αποφάσεων, κλήση αναπληρωματικών, αποχές από τις ψηφοφορίες που έριχναν απαρτίες κλπ διότι ΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ.

Ψάχνουμε και την Τζίνα Πούλου μπας και μας εξηγήσει τι έχει γίνει, οπότε ... και αύριο μέρα είναι.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

ΥΓ: Πολύ ωραία η αφίσα!

Μπράβο. Θα την στείλουμε στην Ένωση Ελλήνων Γραφιστών για να αναδείξουμε πώς το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο συμπεριφέρεται στον Εφαρμοσμένη Τέχνη.

Ναι ξέρω: Η αισθητική είναι υποκειμενική. ΑΛΛΑ Η ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Διότι αν είναι θα ζητήσουμε και εμείς να δώσουμε ρεσιτάλ μουσικής στη ρεματιά με καραμούζες, βουβουζέλες και τρίγωνα για τα κάλαντα.
Θα παίξουμε και εμείς μουσική!
Υποκειμενικό είναι, εμάς μας αρέσει αυτό που παίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου