Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ 335.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ - ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥΣ.

 
 
 
Αυτή η ιστορία με τον καταυλισμό, τα έργα, τις συναυλίες, το μαύρο χρήμα, τα δάνεια, την σπουδή για να διωχθούν οι τσιγγάνοι όσο εκδικάζεται η υπόθεση (δεν λέω ότι ήταν στημένο αλλά - πες - δεν περνάει από το βρώμικο μυαλό σου αναγνώστη μου ότι μπορεί να μπερδεύεται το θέμα;), οι λευκές ψήφοι στην δημαρχιακή επιτροπή, τα αντίδωρα στους υιούς - μέσω του Αετοπούλειου - όσων έδωσαν την λευκή ψήφο, οι συνεχείς απόπειρες αποπροσανατολισμού σας από τα συνεταιράκια με την δεκαετή καταλασπολόγηση, της ΦΛΥΑ - που είναι το μόνο νομικό πρόσωπο του δήμου που έχει ελεγχθεί δέκα φορές και έχει βγει ΚΡΥΣΤΑΛΟ - και άλλα πολλά που θα πούμε, δεν θα μείνει χωρίς ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ, ούτε θα διευκολυνθούν κάποιοι με το να σε απασχολήσουν τα έργα τους αναγνώστη μου αφού πρώτα κάνουν την δουλειά τους, του χρόνου τον Μάιο.


Από την ημέρα που ήρθε στον δήμο το φύλλο μεταβολών - στις 15 Απριλίου - σας ενημερώσαμε και το ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ.

http://stinplatia.blogspot.gr/2013/04/blog-post_15.html

Ο καταλογισμός ήταν προ των πυλών.

Πολλοί εκ των αναφερομένων δημοτικών συμβούλων ή υπηρεσιακών ενοχλήθηκαν για την δημοσιοποίηση και μίλησαν για "προσωπικά δεδομένα".

Ο φίλος μου ο πρώην Δήμαρχος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος μας έλεγε ότι το θέμα είναι ανύπαρκτο και θα κλείσει.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ:

Κανένα θέμα που αφορά τις δημόσιες υποθέσεις, την διαχείριση του δημόσιου χρήματος, αποφάσεις - πράξεις - παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων αιρετών ή υπηρεσιακών που οδήγησαν σε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ - ζημία τον δήμο ή το δημόσιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, αφορά όλους τους δημότες - κερατάδες που πληρώνουν, άρα η επίκληση προσωπικών δεδομένων για τον ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ - όχι για φήμες λασπολόγων - ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, σε συγκεκριμένα πρόσωπα δεν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ και αν νομίζουν κάτι τέτοιο να μας μηνύσουν που θα μιλάμε με ΟΝΟΜΑΤΑ.

Δεν το κάναμε μέχρι τώρα, από την ημέρα δημοσιοποίησης του φύλου μεταβολών - γιατί σεβαστήκαμε τις προσπάθειες κάποιων να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΕΡΟ και περιμέναμε να δούμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών που δήλωναν ότι έκαναν πρώην και νυν δήμαρχος.

Αλλά πλέον έχουμε την πρώτη ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και επί αυτής έχουμε δικαίωμα και να μιλήσουμε, και να σχολιάσουμε και να αναφερθούμε σε ονόματα.

Πολύ περισσότερο που σε αυτή συμπεριλαμβάνεται μέλος της οικογένειάς μου - η αδελφή μου ΝΤΑΒΙΑ ΕΙΡΗΝΗ - προϊσταμένη λογιστηρίου στην οποία καταλογίζεται το ποσό των 335.000 ευρώ, διότι - αφού η δημαρχιακή επιτροπή ενέκρινε ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ - την πληρωμή του τιμολογίου, της το διαβίβασε για να το ενταλματοποιήσει ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για ΘΕΩΡΗΣΗ - λες και μπορούσε να κάνει και αλλιώς, αφού αυτή είναι η δουλειά της.

Το ένταλμα ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ από τον επίτροπο και πήγε στην ταμειακή υπηρεσία.

Στην ταμειακή υπηρεσία όπου ένας άλλος υπάλληλος του δήμου - Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ο ταμίας, πλήρωσε αυτό το εγκεκριμένο και θεωρημένο ένταλμα (λες και μπορούσε να κάνει και αλλιώς) και τώρα είναι και αυτός μέσα στον καταλογισμό.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ή ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΩΣ ΦΕΡΕΤΖΕ!

(Υπάρχουν και άλλοι υπηρεσιακοί στους οποίους θα αναφερθούμε αναλυτικά - με έγγραφα - έχετε υπομονή, ΣΚΑΝΑΡΟΥΜΕ ΗΔΗ).

ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ! (δεν είναι όλοι ίδιοι, θα τα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για να ξέρεις. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!)

ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ που σιωπούν τώρα, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ παρατάξεων που σιωπούν τώρα προσπαθώντας ακόμα και αυτή την ώρα μεγάλης κρίσης στον δήμο, να παίξουν ΑΝΗΘΙΚΑ, ΧΥΔΑΙΑ, πολιτικά παιχνίδια συμψηφισμών και αυτοεξαιρέσεων.

Εμείς δεν θα το επιτρέψουμε αυτό.

Δεν θα το επιτρέψουμε ΕΙΔΙΚΑ σε όσους επιχειρηματολογούν για την κρίση που οδήγησε την χώρα μας σε διεθνή επιτήρηση και εμάς, τον λαό, γονατισμένους, λέγοντας ότι είναι ΚΥΡΙΩΣ ηθική και αξιακή. ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Διότι έτσι λένε όσοι δεν θέλουν να συμφωνήσουν μαζί μας, ότι η κρίση είναι ΚΥΡΙΩΣ κρίση με ΤΑΞΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ, κρίση κλεπτοκρατίας και καταλήστευσης των ισχυρών απέναντι στους ασθενέστερους, κρίση υπερσυγκέντρωσης.

Και ότι αυτό που συμβαίνει και με το θέμα του έργου των τσιγγάνων είναι ένα μικρό δείγμα του πυρήνα του δόγματος του σοκ: "ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ!"

Μείνετε κοντά. Θα πούμε πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου