Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Καταγγελία - Μήνυμα της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 21-7-2013


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 21/7/2013

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Πρόσφατα εγκαινιάσαμε τη σελίδα μας στο FACEBOOK, η οποία έτυχε και μεγάλης ανταπόκρισης από εσάς. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Πριν από δύο (2) ημέρες, η σελίδα αυτή δέχτηκε μια «ιντερνετική επίθεση» από κάποιους που παρίσταναν εμάς, ενώ στην πραγματικότητα θέλησαν (και το πέτυχαν») να μας καταργήσουν από τις σελίδες «κοινωνικής δικτύωσης.
Και όλα αυτά, για προφανείς λόγους. Σε κάποιους δεν άρεσαν (και δεν αρέσουν) τα όσα προβάλλουμε στο site μας. Δεν αρέσει η θέση που παίρνουμε σε διάφορα αλλά και συγκεκριμένα ζητήματα της τοπικής – κυρίως – αλλά και της εθνικής επικαιρότητας. Δεν μας ενοχλεί καθόλου το γεγονός. Αντιθέτως, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που με τον ύπουλο και άνανδρο τρόπο τους κατάφεραν να επιβεβαιώσουν σε λίγες μόνο ώρες, αυτό που «διατυμπανίζουμε» εμείς χρόνια τώρα : ΣΚΟΠΟΣ της “πρΟΤΑσης”, τόσο με τη μηνιαία, έντυπη μορφή της, όσο και με τη σελίδα μας στο internet, η οποία ανανεώνεται καθημερινά, είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου και γενικότερα όλων των Δημοτικών και Δημοσίων Υπαλλήλων, σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.
Μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και… ακόμη πιο μακριά από κομματικά συμφέροντα, η Συντακτική Ομάδα πιστεύει ότι, σε μία Τοπική Αυτοδιοίκηση που συνεχώς εξελίσσεται , με νέες αρμοδιότητες , πολύπλοκη νομοθεσία , αλλαγές σε ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά και μισθοδοτικά θέματα , μόνο με τη γνώση μπορούμε να κρίνουμε, να συγκρίνουμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας , τα οποία , καθημερινά πλέον, βρίσκονται υπό αμφισβήτηση.
Πιστεύουμε στους ενημερωμένους εργαζόμενους. Στους εργαζόμενους με υποχρεώσεις - προς την κοινωνία και τον πολίτη - αλλά και δικαιώματα.
Τα παραπάνω αναφέρονται και στο site μας, συγκεκριμένα στην «ετικέττα» Η πρΟΤΑση >> «το ΠΡΟΦΙΛ της πρΟΤΑσης».

Αυτούς, λοιπόν, τους «κυρίους», ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Για να «ενοχλούνται» από τη στάση μας, σημαίνει ότι εμείς κάνουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τη δουλειά μας.

Τέλος, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ μας και προς τους συναδέλφους μας. Στο επόμενο χρονικό διάστημα – σύντομο, ελπίζουμε – θα επανα-δημιουργήσουμε τη σελίδα μας στο FACEBOOK και θα σας ενημερώσουμε με μήνυμά μας.

Η ενημέρωσή σας συνεχίζεται ΕΓΚΥΡΑ, ΕΓΚΑΙΡΑ και ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ από το site μας http://www.protasiergazomenwn.gr/

Να είσαστε όλοι καλά, καλές διακοπές και καλή δύναμη από το Σεπτέμβριο.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου