Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αναρτήθηκαν οι πίνακες για τους Παιδικούς Σταθμούς



Αναρτήθηκαν στον κόμβο της ΕΕΤΑΑ οι πρώτοι επίσημοι πίνακες των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών για 60.000 επιδοτούμενες θέσεις σε όλη την Ελλάδα από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής», για την περίοδο 2013 – 2014. Στην διεύθυνση www.eetaa.gr παρουσιάζονται οι προσωρινοί πίνακες επιλέξιμων Δομών ανά Νομό, για τη φιλοξενία σε Βρεφικούς, Παιδικούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών - με Αναπηρία) Κ.Δ.Α.Π. - μεΑ.

Θυμίζουμε ότι στην προκήρυξη η ΕΕΤΑΑ καλούσε και τις μητέρες να υποβάλουν «Αίτηση συμμετοχής - Δήλωση» που θα ξεκινήσει να διατίθεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ στις ιστοσελίδες της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr και www.eetaa1.gr/index1.html), της ΚΕΔΕ (www.kedke.gr) και του ΕΠΑΝΑΔ (www.epanad.gov.gr), από τις 25/7/2013.
Οι Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 25/7/2013 έως τις 2/8/2013 και ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ με καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που ορίστηκε η 2/8/2013 και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή Εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier).
Τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ της ΕΕΤΑΑ είναι Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα
Δικαίωμα ένταξης στο πρόγραμμα έχουν οι μητέρες που α) εργάζονται στην Ελλάδα ως μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες ή αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα, ή
β) συμμετέχουν σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης (ΕΠΑ: Πρόγραμμα Νέων Θέσεων Εργασίας, Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών, Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας – Stage, Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης) ή γ) είναι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. ή δ) είναι άνεργες και λαμβάνουν ή να έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά τους τελευταίους 24 μήνες προ της δημοσίευσης της Πρόσκλησης.
Έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 30.000 € για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, 35.000€ για μητέρες που έχουν 3 ή 4 παιδιά και 40.000 για μητέρες που έχουν από 5 παιδιά και άνω.
Στην «Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωσή» τους, οι ενδιαφερόμενες έχουν δικαίωμα δήλωσης έως και τεσσάρων (4) εναλλακτικών επιλογών Σταθμών, με σειρά προτεραιότητας, για εγγραφή του τέκνου τους σε Δομές της προτίμησής τους και έως δύο (2) εναλλακτικές επιλογές ΚΔΑΠ / ΚΔΑΠ - ΜΕΑ σε επίπεδο πόλης.

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την 23/8/2013 και ώρα 14:00.
Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο

Η ανάρτηση όλων των ανωτέρω Πινάκων (ωφελούμενες, επιλαχούσες) θα γίνει: στις ιστοσελίδες www.eetaa.gr και www.eetaa1.gr/index1.html της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στις 25/8/2013.

http://www.myota.gr/, 22/7/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου