Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Μπαλτάκος: “Ψηφίστε προβατάκια αλλιώς πάμε σε εκλογές και χάνετε την κουτάλα.” Αυτό βέβαια δεν είναι βιασμός του πολιτεύματος…


Μπαλτάκος: Εκλογές αν καταψηφιστεί κάποιο νομοσχέδιο

«Ας μην παίζουν κάποιοι με την αποφασιστικότητα του Σαμαρά», προειδοποίησε ο γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου.

«Δεν υπάρχει περίπτωση οπισθοδρόμησης και οπισθοχώρησης. Εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, όπως το προχθεσινό, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί θα προκηρυχθούν εκλογές. Όποτε και αν είναι αυτό. Είτε είναι Αύγουστος είτε Χριστούγεννα, αμέσως θα προκηρυχθούν εκλογές… Γι’ αυτό και ξαναλέω: να μην παίζει κάποιος με την αποφασιστικότητα του κ. Σαμαρά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει πίσω» τόνισε ο Τ. Μπαλτάκος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM,.

Στην ερώτηση εάν υπήρχε κίνδυνος να καταψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο και γι΄ αυτό προειδoποίησε με εκλογές, είπε: «Δεν νομίζω. Υπήρχαν διάφορες φωνές που ακούγονταν, έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στο κείμενο, από αυτά που έλεγαν βουλευτές και ήταν σωστά και ψηφίστηκαν τελικά. Αλλά εκείνοι που έλεγαν ότι δεν ψηφίζουν το ένα ή το άλλο, θα έπρεπε να ξέρουν -και γι’ αυτό είπα αυτή τη φράση, όχι μόνο στους δημοσιογράφους, αλλά και ευρύτερα- ότι αν δεν ψηφίσουν, την επόμενη μέρα θα προκηρυχθούν εκλογές. Χωρίς δεύτερη κουβέντα».

http://www.olympia.gr/, 19/7/2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *