Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: ΕΠΙΝΑΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ!




Στα κεραμίδια είναι οι κάτοικοι της Βουλγαροκτόνου - ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ -  με την ΕΥΔΑΠ και την τεχνική υπηρεσία του δήμου.

Ο λόγος;

Πριν μερικές μέρες έγινε κάποια εκσκαφή για κάποιες επισκευές στο δίκτυο υδροδότησης που ήταν γνωστό ότι θα προκαλούσε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ για κάποιες μέρες.

Και ήταν γνωστό διότι σε ένα μέρος των οικιών, οι συνδημότες μας βρήκαν μια ειδοποίηση που προειδοποιούσε γι' αυτό, στο γραμματοκιβώτιό τους

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ - όπως λένε οι κάτοικοι - και πάντως σίγουρα χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη επιμέλεια στην ΑΞΑΣΦΑΛΙΣΗ της ενημέρωσής τους από τον δήμο για ένα τέτοιο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα.

ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της προχειρότητας του δήμου (που δίνει τις άδειες τομής, άρα οφείλει και εκείνος σε τέτοιες περιπτώσεις ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ για την υγεία των κατοίκων) και βέβαιως της ΕΥΔΑΠ;

Έχει πάθει ΣΟΒΑΡΕΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΕΣ όλος ο δρόμος που ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ  τους πιο ευπαθείς και ευαίσθητους και περισσότερο τα παιδιά.

Η φίλη που μας ενημέρωσε μας έλεγε ότι το 13χρονο κοριτσάκι της ταλαιπωρείται μέρες τώρα και μας ζήτησε να τους .... περιλάβει η ΠΛΑΤΕΙΑ

Τώρα βέβαια έχουμε αναγνώστες/τριες και τις "κόρες ναυάρχου" που ενώ κοκκινίζουν με το ήθος μας επιμένουν να μπαίνουν στην Πλατεία (λες και τους βάζει κανείς με το ζόρι) οπότε θα βρίσουμε με .... τρόπο:

ΕΙΣΤΕ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ, ΓΛΙΤΣΕΣ, ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ, ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, όσοι ευθύνεστε γι' αυτό το αίσχος σε βάρος της υγείας των συνδημοτών μας. 

... που δεν φροντίσατε ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ να ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ότι ενημερώσατε σωστά τους ανθρώπους, να πιουν πέντε μέρες εμφιαλωμένο νερό,  και τους στείλατε.

 "ΚΕΝΥΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ, ούτε το νερό;" 

... όπως μου είπε η φίλη μου που δεν την έκανες καλά ούτε με διπλό LEXOTANIL.

Θα φταίει κανείς ρε σεις γι' αυτό, θα αποδοθούν ευθύνες ή εμείς θα φταίμε πάλι που το γράψαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου