Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σε αδιέξοδο η ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής – «Παίζει» ο Γ. Σγουρός




Ενώ πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές (συνεδριάζει για το θέμα αυτό η Κ.Ε το Σαββατοκύριακο), η ΝΔ δυσκολεύεται να καταλήξει και ειδικά σε σχέση με τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ως προς την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, όσα πρόσωπα έχουν βολιδοσκοπηθεί (Μάκης Βορίδης, Αδωνις Γεωργιάδης) δεν δείχνουν προθυμία, ο βουλευτής Βασίλης Κικίλιας δήλωσε δημόσια ότι δεν ενδιαφέρεται πια για την αυτοδιοίκηση και κανένας άλλος δεν έχει εμφανιστεί στη Συγγρού για να διεκδικήσει το χρίσμα.

Την ίδια ώρα, οι δημοσκοπήσεις που έχουν υπόψιν τους τα κομματικά επιτελεία δείχνουν ότι η μάχη στην Περιφέρεια Αττικής θα είναι δύσκολη για τη Νέα Δημοκρατία και αυτό κάνει συνεργάτες του πρωθυπουργού να εισηγούνται αποστασιοποίηση από τη συγκεκριμένη πολιτική δοκιμασία και στήριξη στον νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό. Με βάση αυτό το σκεπτικό, αν ο Σγουρός κερδίσει θα έχει κερδίσει η ΝΔ και αν χάσει, θα χάσει ο Σγουρός και όχι η ΝΔ.

Ενα ακόμη όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του περιφερειακού συμβούλου και πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλου, ενώ και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου κάνει επαφές και με τη ΝΔ διεκδικώντας στήριξη στην υποψηφιότητά του που θα εμφανιστεί ως ανεξάρτητη.

http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου