Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6ου -7ου -9ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ -


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
6ου -7ου -9ου  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και Φίλοι του Συλλόγου

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες του Συλλόγου.

  1. ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ
Μετά από ερευνά αγοράς και συζητήσεις για την καλύτερη λύση με μηχανικούς - κατασκευαστές με τους οποίους  ο  κύριος Αθανάσιος Μακρής μας έφερε σε επαφή, καταθέτουμε δυο προτάσεις στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προς  έγκριση. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  χρηματοδοτεί στο 100% όλο το έργο το οποίο όπως γνωρίζετε έχει διπλό σκοπό από την μια να μην βρέχονται οι μικροί μαθητές που πάνε στην τουαλέτα και από την άλλη να αποφύγουμε τραυματισμό από πτώση εξ αιτίας τις βρεγμένες από την βροχή πλάκες. Παρακαλούμε η συνδρομή των 10 € προς τον Σύλλογο να καταβληθεί  απ’ όλους τους γόνεις, την έχουμε ανάγκη για την χρηματοδότηση του έργου.

  1. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύλλογος με την βοήθεια του κυρίου Μακρή εξασφάλισε τα 15 κιλα που χρειάζονται για το εξωτερικό βάψιμο του νηπιαγωγείου. Τα χρώματα παραδόθηκαν στο 7ο Δημοτικό στον Διευθυντή κύριο Κυριαζόπουλο. 

  1. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΑΥΛΗΣΗΣ
Όπως σας είχαμε ανακοινώσει ο Σύλλογος προσπαθεί να δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χώρο για τους μικρούς μας φίλους. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε ζητήσει προσφορές για τις πλάκες ασφαλείας ( όπως αυτές στις παιδικές χαρές) Πολύ σύντομα θα κατατεθεί και συγκεκριμένη πρόταση την οποία ο Σύλλογος θα χρηματοδοτήσει.
     
Ο Σύλλογος είμαστε ΟΛΟΙ μας και η επιτυχία προέρχεται από την ενεργή συμμετοχή ΟΛΩΝ. Τα μέλη του Συλλόγου εργάζονται σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σε άμεση και άριστη συνεργασία με τους γονείς και νηπιαγωγούς.
Η ανταμοιβή μας είναι τα χαμογελά στα αγαπημένα μας προσωπάκια.       


Με Εκτίμηση
Άννα Καραμανλή

Πρόεδρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου