Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΡΕΖΟΥΜΕ 4: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ (μέρος 1ο)



Την αλήθεια για το τι σου ετοιμάζουν για την διαχείριση απορριμμάτων ο Φούχτελ και η παρέα του στην αυτοδιοίκηση θα το ακούσεις αναγνώστη μου από τους αντιμνημονιακούς υποψήφιους περιφερειάρχες Αττικής.

Κάνουν που λες σύμβαση με κάαααποιν (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) σκουπ-ιδιώτη για την διαχείριση των απορριμάτων, που λέει ότι οι δήμοι θα τον πληρώνουν ντε και καλά, ΜΕ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, τα παράγουν, δεν τα παράγουν.

ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΖΥΓΟΛΟΓΙΟ!
ΟΧΙ! Εδώ δεν είναι παίξε, γέλασε.

ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ!

Δηλαδή παράγει δεν παράγει σκουπίδι ο δημότης, κάνει ή δεν κάνει αποτελεσματικά προγράμματα ανακύκλωσης ο δήμαρχος, μειώσει ή δεν μειώσει τον όγκο των απορριμμάτων που θα φτάνουν για επεξεργασία στα φαραωνικά εργοστάσια διαχείρισης που φτιάχνει οι σκουπ-ιδιώτης, αξιοποιώντας - ο δήμαρχος -  την χρήση  σύγχρονων, περιβαλλοντικά φιλικών  και οικονομικά προσοδοφόρων  για τους δήμους εναλλακτικών μεθόδων διαχείρισης (ανακύκλωση, κομποστοποίηση, πέλλετ, διαλογή εμπορεύσιμων πρώτων υλών, βιοντήζελ και βέβαια μεταφόρτωση και συμπίεση), ο δήμος θα είναι υποχρεωμένος από την σύμβαση να πληρώνει στο εργοστάσιο πάγκουι και  με τον μήνα για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, για να ξέρει ο επενδυτής, να κάνει το κουμάντο του, μην έχει και επιχειρηματικό ρίσκο, εποχές που είναι.

Μιλάμε για Γουαδελούπη, Κογκό και  Νησιά ΓΑΜΟΑ (που λέει και ο Τράγκας).

Ποια επένδυση τώρα και @.... μάντολες. 

Οι δήμοι, δηλαδή οι δημότες μέσω των δημοτικών τελών, θα πληρώνουν ξαναλέμε στο εργοστάσιο  για ποσότητα σκουπιδιού είτε το πηγαίνουν, είτε δεν το πηγαίνουν εκεί!!!!

Όπερ έστι μεθερμηνευόμενο ότι Η  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΗ για να μην χαλιέται ο σκουπιδιώτης.


Μετά την υπογραφή της ... συμβάσεως αναγνώστη μου, με την αποδοχή της επόμενης ΚΕΔΕ μάλλον, δεν θα υπάρχει εναλλακτικό σενάριο για τον βλαχοδήμαρχο από το  να στείλει ο δήμος του το σκουπίδι στο εργοστάσιο - αφού θα πληρώνει έτσι και αλλιώς για την επεξεργασία του, εκεί - και αν  κανένας κολλημένος δημαρχάρας την δει και καλά εναλλακτικός και καρφωθεί να εφαρμόσει τίποτα σοσιαλισμούς, με ανακύκλωση, κομποστοποίηση, διαλογές στην πηγή, βιοντήζελ, σκραπ  και άλλα τέτοια περίεργα θα πρέπει ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ την εναλλακτική επεξεργασία που του την βάρεσε να κάνει άρα θα βάζει διπλό δημοτικό τέλος στον δημότη. (που θα τον τουμπανιάσει στο ξύλο και με το δίκιο του, οπότε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, θα τα στείλει όλα στον σκουπιδιώτη και θα αφήσει τους σοσιαλισμούς για μια άλλη ζωή.

ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ - ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1
Αλλιώς μαζεύουν τα σκουπίδια οι μνημονιακοί από τους αντιμνημονιακούς αυτοδιοικητικούς! (κλεμμένο το 'χω από την Ρένα Δούρου).



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2
Τώρα είναι η ώρα να αποτραπούν - με την ψήφο σου - τέτοια σενάρια διότι ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 3
Οι καθεστωτικές δυνάμεις - σε όλα τα κόμματα και τα αντιμνημονιακά - γι' αυτό φροντίζουν ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ, βαφτίζουν το κρέας ψάρι (τον μνημονιακό, αντιμνημονιακό) και δίνουν έτσι τις στηρίξεις, αρνούνται συνεργασίες μην γίνει καμιά στραβή και νικήσουμε εμείς οι αντιμνημονιακοί, που ξέρουμε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  (δεν το δηλώνουμε απλώς) ώστε να μην κινδυνεύει να χαλάσει η μεγαλύτερη μπίζνα που έχει γίνει ποτέ στην αυτοδιοίκηση και πέσουν και οι μετοχές που έχουν στο χαρτοφυλάκιο.

ΕΡΩΤΗΣΗ  (άσχετη, μπα, όχι για τον αναγνώστη μου, που είναι γάτος. Θα καταλάβει το υπονοούμενο)

Την ΤΡΟΪΚΑ τι την νοιάζει ρε αδέλφια αν θα πουλιέται το BISOLVON , το VIAGRA και τα υπόθετα γλυκερίνης στα SUPER MARKET και αν τα βιβλία θα έχουν ενιαία τιμή γαμώ την τρέλα μου και την "ελεύθερη αγορά" τους;
Άλλο πρόβλημα δεν έχει αυτή η χώρα να το λύσουν οι σωτήρες μας για να μας σώσουν;
Από πού θα αγοράζουμε υπόθετα τους μάρανε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου