Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ



Με δημότες Χαλανδρίου από όλους του πολιτικούς χώρους, αποφασισμένους να συμβάλλουν στην υπέρβαση των παραδοσιακών χρεοκοπημένων κομματικών διαχωρισμών αλλά κυρίως να εργαστούν συλλογικά για την πόλη που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, με εκπροσώπους τεσσάρων γενεών Χαλανδραίων ενεργών πολιτών αλλά και πρωτοεμπλεκόμενων με μεγάλη όρεξη προσφοράς, ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της δημοτικής κίνησης Χαλάνδρι Αλλάζουε Πορεία και ήδη ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Άγγελος Νταβίας μαζί με το νομικό εκπροσωπο της παράταξης Φώτη Φακά εοδεύουν προς το Πρωτοδικείο, μια μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης συγκρότησης.

Από το απόγευμα θα παρουσιαστούν οι συνδημότες μας που έλαβαν το μήνυμα και στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο, συνεχίζοντας την παρουσίαση των βιογραφικών των μελών της παράταξης.

Το κλείσιμο πάντως του ψηφοδελτίου έγινε με την απόφαση του Τίμου Θεοχάρη (πρ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου) να το ενισχύσει με την παρουσία του και το πολιτικό του βάρος στην πόλη, θέτοντας μετά παό πολλά χρόνια ξανά υποψηφιότητα για το δημοτικό συμβούλιο.

Προτείνουμε να διαβάσετε το τελευταίο άρθρο του στην Πλατεία:

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ή ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ (ποιο κράτος; ποια αυτοδιοίκηση;) ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου