Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου : Αναβολή της δήθεν "αξιολόγησης" - Nα σταθούμε όλοι μαζί απέναντι στην ανθρωποφαγία που θέλουν να επιβάλλουν

26.4.2014

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 

Η κυβέρνηση μετά την αντίδραση της ΠΟΕ–ΟΤΑ και τις προγραμματισμένες για την Δευτέρα κινητοποιήσεις στους Δήμους (και στον δικό μας), ανέβαλε χθες εσπευσμένα, την έναρξη της διαδικασίας «αξιολόγησης» των εργαζομένων, για τον Ιούνιο, δηλαδή μετά τις εκλογές.

Το ΔΣ του Συλλόγου σε συνεδρίαση του την περασμένη Πέμπτη είχε αποφασίσει, για την Δευτέρα 28/4 κατάληψη των υπηρεσιών του Δήμου και έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, σύμφωνα και με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας.

Με βάση τις εξελίξεις δεν θα πραγματοποιηθεί η κατάληψη-γενική συνέλευση την Δευτέρα και θα προετοιμάσουμε νέες κινητοποιήσεις. 

Αυτού του είδους η «αξιολόγηση» που νομοθέτησαν, η οποία θα κατανέμει υποχρεωτικά τους εργαζόμενους σε «άριστους» 25%, «μέτριους» 60%, «κακούς» 15%, όποτε κι αν εφαρμοσθεί θα είναι το ίδιο καταστροφική κι επικίνδυνη.

Είναι σίγουρα μια μερική επιτυχία μας, η κατ’ εξαίρεση για τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης της «αξιολόγησης», αλλά καταλαβαίνουμε ότι είναι και ένας ελιγμός για να αποφευχθεί το προεκλογικό κόστος από τις αντιδράσεις μας.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν, γι’ αυτό κι εμείς σαν Σύλλογος θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενημερώσουμε τους συναδέλφους και τους δημότες για τις συνέπειες, να συντονίσουμε τις δράσεις μας με άλλους φορείς, να αποτρέψουμε αυτού του είδους την «αξιολόγηση».

Πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί απέναντι στην ανθρωποφαγία που θέλουν να επιβάλλουν.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου