Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΝΤΑΥΘΑ

Ότι οι τοπικοί παράγοντες του βαθέως ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΟΠΑΣΟΚ, μαζί με συνεργάτες αριστερούς με δεξιές τσέπες, είναι πολιτικά νούμερα, ήταν γνωστό από παλιά.

Αλλά ότι καταλήγουν να είναι τόσο γελοίοι που διαδίδουν ότι είχε "κρυφό" πολιτικό αίτημα προσχώρησής μας, η επίσκεψη αντιπροσωπείας της παράταξής μας - ύστερα από πρόσκλησή του εορτάζοντος στον Άγγελο Νταβία  - στο γραφείο του Γιώργου Θωμά στην γιορτή του για να ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ.

Και αν ο ίδιος ο Γιώργος Θωμάς  δεν διευκρινίσει ότι τον επισκεφτήκαμε  καλεσμένοι του - μόνο για να του ευχηθούμε, βεβαίως - τότε εμείς θα του κόψουμε και την καλημέρα, γιατί οι δικοί του την μεταφράζουν ως δήλωση υποταγής των Χαλανδραίων ιθαγενών στην αυτού εξοχότητα τον πρώην υπουργό του Κώστα Σημίτη.

Και για να φέρουμε τα πράγματα στα περί ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, αυτοί που θέλουν να εκπολιτίσουν τους βαρβάρους - συγνώμη τους Χαλανδραίους - ας μάθουν πρώτα τι σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μεταξύ όμορων πολιτικών συλλογικοτήτων. 

Στα γουναράδικα  ...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου