Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ "ΤΥΧΕΡΩΝ" ΝΗΠΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Αναρτήθηκε στο site του δήμου η λίστα με τα νήπια που θα έχουν φέτος προσχολική αγωγή στο Χαλάνδρι.
Αντί της αναδημοσίευσης του δελτίου τύπου η Πλατεία θα ανεβάσει το πρακτικό της επιτροπής που εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο (το οποίο βεβαίως έχουμε στην διάθεσή μας από εχθές ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ fair play) το οποίο βεβαίως δεν είναι κανένα ETNA - AA του δήμου αφού το μόνο που περιέχει - και δεν περιλαμβάνεται στο δελτίο τύπου είναι οι θέσεις των δημοτικών παρατάξεων.




 
Δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι ο δήμος - τόσο η επιτροπή όσο και η νέα διοίκηση - δεν  δημοσιοποίησε ούτε λίστα μοριοδότησης, ούτε τα εισοδηματικά κριτήρια της λίστας των ωφελουμένων, ούτε καν τα ονόματα των κομμένων παιδιών - παρά του ότι το ζήτησε με επίταση ο Γιώργος Θωμάς στο δημοτικό συμβούλιο.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (είχε συγκροτηθεί από το προηγούμενο Δ.Σ.)  δεν έχουν δυνατότητα ελέγχου και άρα εγγύησης του αδιάβλητου της διαδικασίας.

Η διατήρηση στεγανών - κυρίαρχη αντίληψη και πρακτική της προηγούμενης διοίκησης - ελπίζουμε ότι δεν θα συνεχιστεί από τις επιτροπές που θα βγουν από το νέο Δ.Σ.

Και δεν είναι αυτό θέμα παραγοντισμού αλλά διαφάνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου