Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ The day after…


Περιμέναμε μια μέρα να κάτσει η σκόνη από το μεγάλο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης για να καταθέσουμε και εμείς αυτά που είδαμε όσοι ήμασταν στο γήπεδο.
Πάμε πρώτα στον ηττημένο Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί να απορροφήσει τους κραδασμούς από την ήττα με τον ΠΑΟΚ.
Ο Μίτσελ είδε τους παίκτες του να μην αποδίδουν συνολικά απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά αυτά, που έδειξαν και κυρίως στην Ευρώπη.
Η ατομική ποιότητα κάποιων πρωτοκλασάτων δεν βγήκε στο χορτάρι, με την ήττα να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά.
Έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε ο Κώστας Μήτρογλου, στον Πειραιά πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι εξαιρετικού ρίσκου.
Ο παίκτης δεν έχει αποκατασταθεί από τον τραυματισμό του, για την ακρίβεια δεν έχει δώσει σημασία στον τραυματισμό του και έτσι είναι στην χειρότερη δυνατή κατάσταση.
Προσωπικά επειδή ήμουνα στο γήπεδο η σκηνή της αλλαγής του και οι αποδοκιμασίες, από το γήπεδο ένα χρόνο μετά το 4-0 επί του Δικέφαλου του Βορρά όπου ο «πιστολέρο» αποθεώνονταν από όλη την Ελλάδα.
Από κει και πέρα αναφορικά με την περίπτωση του Μίτσελ, με το που τελείωσε το προχθεσινό παιχνίδι αρχίσανε οι πρώτες μουρμούρες.
Ο Ισπανός όπως είμαστε σε θέση να ξέρουμε, θα κριθεί από το παιχνίδι με την Μάλμε.
Οι ερυθρόλευκοι με νίκη καπαρώνουν την τρίτη θέση και την συμμετοχή τους, στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λίγκ.
Ερωτηματικό αποτελεί η στάση του κόσμου, τόσο στο αυριανό παιχνίδι με τα Γιάννενα όσο και στο παιχνίδι με τους Σουηδούς, αφού σε περίπτωση ήττας η ισοπαλίας ο Ισπανός το ποιο πιθανό είναι να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. 
 
Τι γίνεται με τον Δικέφαλο
 
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με μια νίκη που πιθανόν να του δίνει μεγάλο αβαντάζ για την κατάκτηση του τίτλου.
Όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε τα μεγάλα ματς δείχνουν πρωταθλητή, ενώ τα μικρά τον φτιάχνουν.
Αυτό που έκανε περισσότερη εντύπωση δεν είναι άλλο από την ωριμότητα του Άγγελου Αναστασιάδη αλλά και ολόκληρου του οργανισμού
ΠΑΟΚ.
Αναφορικά κυρίως με την αντιμετώπιση του αγώνα τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Το «Δεν θα τρελαθούμε κι όλας» του προπονητή του Δικέφαλου έπαιξε τον ρόλο του.
Τώρα εκεί που στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Δικέφαλο του Βορρά, είναι το μεθαυριανό ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Αφού όπως τονίζουν χαρακτηριστικά αν ο ΠΑΟΚ πάρει και αυτό το παιχνίδι, θα έχει αξία το διπλό στο Φάληρο, το οποίο ας μην ξεχνάμε ο ΠΑΟΚ το πήρε σβηστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου